Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
@Demir Baş olabilir diyeceğim ama ondan da önde birisi var sanırımBu forumda herhangi bir tavsiyesini dinleyeceğim son kişi kimdir sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Demir Baş olabilir diyeceğim ama ondan da önde birisi var sanırımBu forumda herhangi bir tavsiyesini dinleyeceğim son kişi kimdir sizce?
Valla oku renktaş eksiği bile var...Bunu okuyana kadar askerlik biter.
Alpay Bey siz de gidiyor musunuz![]()
Demir beni yani abisini çok ihmal ediyor bu aralar, kendisine kırgınım.
Katılıyorum uzaylılarla değil memleketinin çocuklarıyla askerlik yapacaksınız...Muazzam bir hayat tecrübesi...Forum askerlikten daha zor gidince göreceksiniz. Burada çok daha değişik tiplemeler var ciddiyim.
Sen gitme 21 gün olursa. Ciddiyim.3 yıl daha tecilim var ama çıkmışken gideceğim herhalde.
Hoş 3 yıl sonra 1 yıl daha tecil alıp, sonra yurt dışında post doc'a gitsem daha iyi şu 21 günden.
Git yap gel işte yav.Gelince iyi ki yapmışım diyeceksin bak.Buradayım beni bulursun3 yıl daha tecilim var ama çıkmışken gideceğim herhalde.
Hoş 3 yıl sonra 1 yıl daha tecil alıp, sonra yurt dışında post doc'a gitsem daha iyi şu 21 günden.
Sen gitme 21 gün olursa. Ciddiyim.
Hayır dinlersin sen beni seversin çaktırmamaya çalıyorsun sadece...Ayrıca istediğine sor hepsi mühim tavsiyeler, eksiği vardır o ayrı ama uygulamazsan pişman olursun...Hürmetler...Bu forumda herhangi bir tavsiyesini dinleyeceğim son kişi kimdir sizce?
@Mahir KahveciBu forumda herhangi bir tavsiyesini dinleyeceğim son kişi kimdir sizce?
Niye böyle yaptı acabaDemir beni yani abisini çok ihmal ediyor bu aralar, kendisine kırgınım.
Yaz geldi, karı kız peşindedir.Niye böyle yaptı acababir derdi vardır belki.Sorup öğrenmek lazım :cool:
Sen beni çok küçümsüyorsun Uğurcum.Hayır dinlersin sen beni seversin çaktırmamaya çalıyorsun sadece...Ayrıca istediğine sor hepsi mühim tavsiyeler, eksiği vardır o ayrı ama uygulamazsan pişman olursun...Hürmetler...
20) Günde 5 vakit içtima almaya hazır olun...Hiçbir şekilde sivrilmeyin, az konuşun mümkün mertebe memleket sohbeti yapın, askeriyede karı-kız; din-diyanet; siyaset-spor muhabbeti yapılmaz...Askerde temel sohbet konuları tertip-devrecilik; memleket; dayak-dövüş anıları; hava-iklim şartları konuşulur...
Alaturka helada hortumu mabadınıza sokmayın sokanları uyarınPisuvara zıçmayın, zıçanları uyarın.
Hep tetikte olmak, disiplinli olmak, sıkılacak vaktinin olmaması, günlük hayatın aslında ne kadar kolay olduğu vesaire...Konuşmayı burada forumda yap işte...nasil hayat tecrubesi oluyor ki o zaman
small talk bile degil