Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.695
- 109.517
- 4.878
Yine Yusuf Kara olmuşsun...
Kpss ye giricem yav ondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine Yusuf Kara olmuşsun...
Askeri pentatlonu göreceksiniz demedim üstat ben kendi anımı anlattım gözlüğüm kırıldı dedim yoksa tabii ki bedellileri askeri pentatlona çıkarmazlar irlanda masası görecek halleri yok...Bazı maddelere katılıyorum. Fakat çoğu saçma sapan olmuş. Örnek bot kilitleme derdine çok düşmeyin. 6 yada 12 ay gitmiyorsunuz dışarıdan bot almak ile uğraşmayın. Ha alırsanız da yedek olur. Çünkü aldığınızı usta askerler o zaman çalar. Eskisi gibi hırsızlık olayı çok yaşanmaz. Bedelliler olarak sizleri bir kaç bölük yaparlar bu durumda taş çatlasın bölüğünüzde 5-10 arası uzun dönem asker olur. Ki çoğu zaman bu şekilde gelen askerlere ki kısa dönemler dahil- genellikle ya uzman çavuş yada başka kısa dönem verirler eğitim için. Diğer askerler ile emin olun kantin ve yemekhanede belki karşılaşırsınız. Uğur 2000 li yıllar ile dedesinin gittiği zamanları hatırlamış galiba. 6 ay kısa dönem 12 ay asteğmen yaptım. 1 sefer etek altı traşını ne kontrol eden oldu nede ettirdim. Ki siz bedelli gidiyorsunuz çok tınlamayın giderken olsanız yeter.
Traş bıçağı ister permatik alın ister mach3 dolabı kitlerim zart zurt demeyin yasak.
21 gün ise yaz dönemi gidiyorsanız 7 fanila alın 7 don 3 güne bir ancak duş hakkınız olur. Oda yeterli gelir. Botların içine tabanlık alın. Çok yürütürlerse faydası olur. İtalyan çukuru vs görmeyeceksiniz o nedenle gözlüğü çok dert etmeyin. Şınav mekik olayı abartı değildir. 5-10 arası yeterli gelir. Tek dikkat edeceğiniz kaç oldu derlerse 0 demeyi unutmayın
Traş için köpük falan takılmayın Arko traş sabunu alın. Köpük alsanız da sıkıntı olmaz. Çok çok sizin gibi bedelli gidenler ile paylaşabilirsiniz duruma göre.
Tek takım kıyafet verecekler eşorfman verecekler 2 3 çift iç çamaşırı 3 çift çorap verecekler. Künye olayınız nasıl olur bilmiyorum. Sizde ne yazılacak bilmediğim için o dönem belli olur yazarsınız isim soyisim tc ve devreniziher askeri malzeme satan yerde yapılır.
İğne iplik takımı olarak şu kibrit kadar olandan alın verdikleri gömlek düğmesi yüzünden laf yemeyin yani. Yatak olayında köşeleri birbirine bağlayın çarşafın ve yatağa geçirin. 4 tane çengelli iğneniz olsun derdim kış olsa yorgan için ama kış değil. Ayakkabı boyası alın. En çok o lazım olacak. ASma kilit derdine düşmeyin 1 kot 1 tshirt ile gidin dönerken de onları giyip dönersiniz sivil fazla eşya götürmeyin. Kitap götürmeyin vaktiniz olmaz. Telefon derdine düşmeyin fazla 3 hafta altı üstü 1 PTT kart olsun her duruma karşı.
Ve çalınır şu bu derdine çok düşmeyin aynı koğuşta yatacağınız adamların hepsi 15 bin ödeyip gelenler olacak. Uğur kendi zamanını anlatıyor yada duyduklarını ama çoğu söylediği işinize yaramayacaktır.
Anlayacağınız konu açmak için açmış...
Kısa dönemlerin bile acemi birliği çok zorlamazken sizinki mi zor olacak. Bol bol yürütürler birde marş ezberletirler 21. Gün yemin ettirir sepetlerler. Güneş altında bol bol yürür Marş söylersiniz biraz iştima biraz mıntıka akşamlarıda bot koğuş nöbeti veriler. Daha ötesini beklemeyin. Silah zimmetler belki 50 mt atışına götürürler maksimumu bu olur. Sabah tüfeksiz hareketler der 5 10 hareketi yaptırır geçerler. Çok kafaya takmayın. Hırsızlık baskı şu bu görmezsiniz.
Uğur beye kalsa İtalyan çukuru göreceksiniz de nah görürsünüz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koğuşta 1 hırsız olsa tamam işte...Lafa gelince peygamber ocagi.
Hirsizdan gecilmiyor anasini satayim.
10lafindan 9u hirsizlik
Kari kiz pesinde kosmuyorum abi@Demir Baş yanıt bekliyoruz![]()
Kari kiz pesinde kosmuyorum abi
Arayan adam degil, bulunmus adam oldum cok sukur.
Koğuşta 1 hırsız olsa tamam işte...
Ben aramam aratırım diyorsun yaniKari kiz pesinde kosmuyorum abi
@Keramettin TANRIVERDİ ile aran limoni mi bu aralar.Hiç ilgilenmiyormuşsunTamam da peygamber ocaginda o kadar hirsizin ne isi var
Aramizda bir sorun yok benim bildigimBen aramam aratırım diyorsun yani@Keramettin TANRIVERDİ ile aran limoni mi bu aralar.Hiç ilgilenmiyormuşsun
Kız olsam... neyse.Kari kiz pesinde kosmuyorum abi
Kiz olsan gay olurdum.Kız olsam... neyse.
O da olur.Kiz olsan gay olurdum.
Bosa gecip uzen vakitlerde top 5
-askerlik
-atmde sira beklemek
-trafik
-uni de uzatilan son sene
-gec gelen orgazm
En alttaki maddeye şiddetle katılmadığımı belirtmeliyimBosa gecip uzen vakitlerde top 5
-askerlik
-atmde sira beklemek
-trafik
-uni de uzatilan son sene
-gec gelen orgazm

O da olur.Kiz olsan gay olurdum.Kız olsam... neyse.
O uyuyordur çoktan.@Mahir Kahveci at golü başkan, gelişine yapıştır.