Selamın Aleyküm

Hoş geldiniz foruma.Fatih Terim konusuna gelince, sayfalarca anlatın bazı şeyleri değiştiremezsiniz, o yüzden boşverin bence.İnsanların fikirleri kolay kolay değişmiyor.

İnşallah genç yeteri kadar zarar verdi kulübe zaten iki senedir

Böyle balon bir büyüme içine girdik finansal olarak gibime geliyor ama, sonumuz hayrolsun

Gururunu kırdılar Fatih Terim gibi bir adamın gururunu

o da kendi bildği cevabı verdi yanlış mıydı evet ama 8 senede 6 şampiyonluk almış bir insanın gururuyla bu kadar oynanmaz

53 yaşa gelmişsin hala her şeyin şampiyonluk olmadığını öğrenememişin yazık.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogrencilerinize ft nin bizi nasl sattigini anlatin hocam

ismail abi affettin mi bu kardeşini

beni forum fatih terimin azılı savunucusu olarak bilir seninle güzel işler yapabiliriz forumda

Dayı pardon birine benzettik, çay koydum içer miyiz.

[attachment=11413:Gücüne-Mi-Gitti.jpg]

Ekli dosyalar

• Gücüne-Mi-Gitti.webp
    Gücüne-Mi-Gitti.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 135
Hoşgeldin. Verilen cevaplara takılma. İlk gelene, hele de başlık açana böyle karşılamalar oluyor. Biraz takıldıktan sonra saygıda kusur etmezler :D

İsmail abi iyi misin

A.S ... ft' mi kurtarmış Galatasaray'i esaret'den? Ne mantik'dir bu kavramakda güçlük çekiyorum artik. Derwall deseniz anlayacagim ama ft 'yi değil. Selam verip tanışmak için açtığınız konunun içeriği malesef yakışık almamış. Bana daha çok provokasyon amaçlı geldi.

Merhaba gençler ben 53 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim

Eski askerim

İzmir de ikamet ediyorum

Galatasaray, Fatih Terim ve Hagi sevdalısıyım Fatih Terim özellikle gençler bilmiyorlar ama bu kulübü esaretten kurtarıp dört sene bize müthiş mutluluklar yaşatmıştır

Ünal Aysal kesinlikle kabul edilemez bir şekilde onu eleman olarak nitelendirmiştir

Bir eleman varsa o da Ünal Aysaldır

Neyse konuyu dağıtmayalım herkese selam vermek istedim merhaba demek istedim umarım güzel forumlar olur

Bir zırtarapator fanboyu daha.

Foruma hoşgelsiniz.Sizce yeni td ümüz kim olmalı ? :)

Sent from my iPad using Tapatalk

fatih terimin ne kadar boş bir adam olduğunu daha geçen gün maçı yorumlarken gördük.bu herife koskoca Galatasarayı emanet ettik.

8 yılda 6 şampiyonlukların çoğu futbolcu sayesinde olan şeyler diyeyim

Geri
Üst Alt