Selçuk & Burak Defolsun! | Ana Konu

Başladı Beyaz TV'de Satılmış Basının desteği

Prandelli ile aynı anda kovulmaları gerek.
Taraftar üzerine düşeni yapmalı.

Ben bunlarin defolup gitme ihtimalini sevdim. O ihtimal benim umudumu canli tutuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçukiye ile burakiye, amerikan bayan futbol takımında bile kendilerine yer bulamaz.

Bunların kötü olduğunu tek gören taraftarlar mı, yönetim veya teknik heyet neden göremiyor

Allah düşmanımın başına vermesin böyle rezilleri. Resmen cimbomun üzerine çöken lanet.

Twitter da bir TT falan organizasyonu mu yapsak yaw . Dünya duysun
belki insafa gelirler bir maç küserler oynamazlar.

Soyleyin cok mu sey istedik.Sadece formanin hakkini ver dedik.Biz yeri geldi 14 sene bekledik sizin gibi ruhsuz gormedik

Taraftar tepkisini göstermeli, Arena yikilmali bunlarin üstüne. Yeter artik lan, Galatasaray sizin ciftliginiz degil dangalaklar. Istemiyoruz sizi kendilerini bi b.k sanmis yeteneksizler. Defolun!

Bunların kötü olduğunu tek gören taraftarlar mı, yönetim veya teknik heyet neden göremiyor

1. Teknik heyet ve yönetim futboldan ve futbolcudan gram çakmıyor.

2. Galatasaray'ı bizzat fener medyası yönetiyor. Her seferinde onların yarattığı algı ile bu herifler sanki büyük yıldızlarmış gibi lanse ediliyor, hiç toz kondurulmuyor. Bizim keriz yönetim ve hocalarda bu yemi yutup bunlardan vazgeçmiyor.

Özellikle 2.seçenek müthiş derecede etkili.

B08NT4dIAAEM07s.jpg:large

evet yukarıda eklediğim tabloyla selcuk ve burak def olacak diye zan eden taraftara tek sözüm : keriz parası yiyecekler 2019 yılının haziran ayına kadar,nah giderler..

Medyada bunlari elestiren tek adam herhalde Ugur Meleke dir. Su an söylüyor bunu Trt de. Umut G, Emre, Furkan sans bulmali diyor, Furkan ile Umuta sans verilse iyi oynayacaklarini düsünüyorum dedi.

kulübün maddi manevi geleceğini yaktı aysal bunu dediğimde sallamışlardı bana bu rezillerle rezalet sözleşmeler imzalanırken taraftarda masum değil

Medyada bunlari elestiren tek adam herhalde Ugur Meleke dir. Su an söylüyor bunu Trt de. Umut G, Emre, Furkan sans bulmali diyor, Furkan ile Umuta sans verilse iyi oynayacaklarini düsünüyorum dedi.
ben 3 aydır diyorum furkan oynamalı rezil selçuk'un yerine diye tekniği iyi pres gücü yüksek oyunu 2 yönlüde oynayabiliyor kuvvetli bir oyuncu ama nerde

Aga adam yine efsane konuşuyor, Burak Selçuk Veysel Dzemaili kadro dışı kalmalı dedi, tüylerim diken diken oldu, bu spor medyasında bir ilk. Abdurrahim'e de sen kim oluyorsun da kadro dışı oyuncuları getiriyorsun diyor. Vallahi efsane.

Hamit
Engin
UmutBulut
Veysel
Burak
Selçuk
Eray
Yekta
Balta
Yasin
Tarık

hak ettiklerinin çok üzerinde kazanıyorlar + çok uzun kontratları var.. Bunların hepsinden kurtulmalıyız, belki Tarık şansı hak ediyor. Diğerlerinden hiç bir verim elde edemeyeceğimiz çok belli. Ya satılmalılar enayi kulüplere eğer isteyen varsa ya da sözleşme fesih şartları ne kadar ağır olursa olsun, sözleşmeleri fesh edilmeli

Oh birde 5 senelik kontratları var kov kovabilirsen
Çok büyük destek olduğum aysal malesef Galatasaray'ı çok kötü bir durumda bıraktı.

Geri
Üst Alt