Selçuk İmzayı Atıyor

Melih Akan

Berlin Panteri
Cim Bom'a Burak Yılmaz'dan Selçuk İnan müjdesi.

Fanatik'in haberine göre, Yönetimin Selçuk’u büyük ölçüde ikna ettiği öğrenildi.

Tarafların, çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Bursaspor’la oynanacak maçın ardından bir araya gelerek işi resmiyete dökeceği bildirildi.

Tecrübeli futbolcu, bonservisi elinde geldiği ve imza parası aldığı Galatasaray’da, senelik 2 milyon Euro artı 20 bin Euro maç başı karşılığında oynuyor.

Yönetimin bu parada iyileştirmeye gideceği de gelen haberler arasında. Galatasaray cephesindeki bir sonraki hedef ise Muslera ve Hakan Balta’nın sözleşmelerini uzatmak.

Türkfutbol

Müjde mi???

I am the one who knocks!

"Takımı çok iyi sabote ediyorsun biraz daha et" denilip ücreti arttırılarak sözleşme imzalanıyor. Gereksiz yan ve geri paslarını izleyip sinir olmaya devam edeceğiz anlaşılan..

Tamam oyuncu ile anlaşılabilir ama kötü oynayan bir oyuncunun ücretinde iyileştirmeye gidilmesi de ayrı bir rezalet. Futbolcu olmak varmış gerçekten.

Galatasaray'da her şey para ile ölçülür hale geldi, üzülüyorum buna.

Şaka gibi ceza verilmesi gereken adamlara ödül veriliyor

Bu haberler 5+0+3 geliyor hazır olun demek. Yalnız daha ne iyileştirmesi yapılacakmış ücretinde merak ettim.

Uzatılması çok mantıklı.

Ama ücretinde iyileştirme nedir? Ben ki en çok Selçuk sevenlerdenim, bana bile anlamsız geliyor.

BU ADAM 2 SENEDİR NAPIYORDA SÖZLEŞMESİ UZATILIYOR

ANLAYAMIYORUM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR.MANCİNİ SEN SELCUKU İSTEMİYOSUN CIKIPTA NAPIYONUZ LAN DEMİYOSUN MANCİNİ ALLAH AŞKINA EL AT

seneye 5 yabancı kuralı olacak. g.inler-nuri şahin hakan gibileri alamayacağız heralde ki yönetim selçuğu kaybetmek istemiyor. gerçi şu anda tspordaki özer bile selçuktan iyidir. kiralık falansa onu almak lazım.

ya kovun gitsin sunu, utanmadan iki milyonun üstünde para laiyor, elano yu dokus köyden kovduk, buna da sözlesme uzatiyoruz...

Once Burak, sonra Selcuk

lake-sitatuion10.gif

Rezaletlerin ardı arkası kesilmiyor.

Geri
Üst Alt