Selçuk İnan: "Arena’ya çıkmaya utanıyorum"

1,5 senedir sneijder ne oynamis demek icin ya o surede komada olmus olman gerekir yada futbol maci diye belgesel izlemis olmak gerekir

Burak ile bu böyle ezik ezik konuşmaya devam ederse birileri tesisleri basar, Kezmana yapılan are your player tarzı bir şey yaşayabiliriz.

1,5 senedir sneijder ne oynamis demek icin ya o surede komada olmus olman gerekir yada futbol maci diye belgesel izlemis olmak gerekir
O yuzden müthiş oynuyoruz.. O da eşlik ediyor takıma... Geldiğinden beri 4 3 3 4 2 3 1 4 3 1 2 ne varsa denedik niye olmuyor diye hiç soruyor musun müthiş futbol bilgi ne?

Dur sneijderin spikere yaptigini yapim sana "peheueuheue"

abi kac kere dedik sabahlari icip icip girmeyin su foruma diye

Hak etmedigin paraları harcarken burnun yanmiyor ama.
Azıcık utanma olsaydı çıkar aldığın paranın 3 te 1'ni tek hak ediyorum geri kalanını kulübe bagisliyorum derdin.
Utanmaz herif.

Bak Selçuk kardeşim.

Bizler hiçbir maddi karşılık beklemeden severiz, destekleriz Galatasaray'ımızı. İstediğimiz sahada varını yoğunu ortaya koyman. Sen 3-4 arapas atmaya çalış defansa takılsın, ikili mücadelede topu ye adeta ama kazanama, şut at kaleyi bulmasın bunlara eyvallah. Senden para mı istiyoruz sadece kalitenle paralel olarak oyunu oynayacaksın. Semih'e neden tepki yok ? Ulan onu geçtim yıllardır takımın demirbaşı olan Hakan Balta'ya duyulan saygıyı biliyormusun ? Neden acaba ? Ben söyleyeyim ne zaman oyunda olsa maksimumunu verir. Yetenekleri , kapasitesi sınırlıdır ama yapabileceği en iyisini sunar ve bundandır ki ben hatırlamıyorum 1 kere yuhalansın.

Sen çık elinden geleni gerçekten yap. Dikine oyna, oyunun temposunu ayarla ve en önemlisi kaptanlığın sorumluluklarını yerine getir bak bu taraftar seni yuhlıcakmı.

Problemde orda zaten. Cikmaman lazim arenaya, bizde bunu istiyoruz. Sanki butun problem taraftardaymis, kendi sahamizda elleri ayaklarina dolaniyormus gibi konuşuyorlar. Balıkesir deplasmaninda da gorduk iste ne oldugunuzu. Cikip adam gibi öz eleştiri yapsalar zaten sahiplenilecekler ama bu sekilde taraftara suc atmaya devam etmeleri kendi sonlarıni getirir.

Selçuk u savunan yok.. Lakin 1.5 Senedir Sneijder ne oynamış onu soran da yok...

attachment.php

Ekli dosyalar

• 1461069_862988327053315_731538644250976992_n.webp
    1461069_862988327053315_731538644250976992_n.webp
    30 KB · Görüntüleme: 119
Selçuk u savunan yok.. Lakin 1.5 Senedir Sneijder ne oynamış onu soran da yok...

-yapmayın yapmayın,yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
-eyvah eyvah eyvah
-Volkan yapma kırmızı karttttt! yapma volkan yaaaa!
-oyuncu değişikliği hakkımızda dolduuuuuuuuuuu.
-oyuncu hakkı deği.....
-dolduuuuuuğooooooooooooo!

hakan şükür gibi tarihimizin en önemli futbolcularından olan kralımızın eskiden gol atamadığında nasıl eleştirildiğini sanırım unutuyor !!! hagi bile eleştirildi bazı maçlarda prof futbolcu böyle şeylere kafayı takamaz takıyorsa zaten amatördür !!!

Taraftar da ıslıklarken utanmıyor o da sorun, belki de herkesin biraz utanıp çeki düzen vermesi gerekiyor su an.Bu arada haber yalandır buyuk ihtimal.

Bak Selçuk kardeşim.

Bizler hiçbir maddi karşılık beklemeden severiz, destekleriz Galatasaray'ımızı. İstediğimiz sahada varını yoğunu ortaya koyman. Sen 3-4 arapas atmaya çalış defansa takılsın, ikili mücadelede topu ye adeta ama kazanama, şut at kaleyi bulmasın bunlara eyvallah. Senden para mı istiyoruz sadece kalitenle paralel olarak oyunu oynayacaksın. Semih'e neden tepki yok ? Ulan onu geçtim yıllardır takımın demirbaşı olan Hakan Balta'ya duyulan saygıyı biliyormusun ? Neden acaba ? Ben söyleyeyim ne zaman oyunda olsa maksimumunu verir. Yetenekleri , kapasitesi sınırlıdır ama yapabileceği en iyisini sunar ve bundandır ki ben hatırlamıyorum 1 kere yuhalansın.

Sen çık elinden geleni gerçekten yap. Dikine oyna, oyunun temposunu ayarla ve en önemlisi kaptanlığın sorumluluklarını yerine getir bak bu taraftar seni yuhlıcakmı.
:005: Aynen öyle. Balta belki birçok maçta kritik hatalar yapmıştır ama çoğu zaman verebileceği maksimum verimi vermiştir. Bizim halı sahada bi arkadaş var, takımın en iyisi. Kaybettiğimiz her maç sonrası ona suç buluruz bi şekilde "pas vermedin, çok şut çektin, çalım attın, defansa gelmedin" falan diye. Neden? Çünkü takımın süperstarı o, ondan maksimum verim bekliyoruz her zaman. Laubalilik, vurdumduymazlık değil. Selçuk da böyle. Senin takımın en iyi oyuncularından birisi olman gerekiyor, bu kapasite var sende. Neden mahrum bırakıyorsun ki bizi hünerlerinden?

Selçuk haklı bu konuda.. Bu ıslıklama olayı nerden çıktı bu taraftarda anlamıyorum.. Selçuk ve Burak ıslıklanınca ne kazandık veya neyi hallettik.. Bir futbolcu sahada ıslıklanınca bu bütün takıma yansıyor bunun farkında değil miyiz..Ayrıca sevsenizde sevmesenizde bizi başarıya da başarısızlığa da götürecek olan o ıslıklanan ve takım arkadaşları ıslıklanan futbolcular olacak..

Geri
Üst Alt