Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yuzden müthiş oynuyoruz.. O da eşlik ediyor takıma... Geldiğinden beri 4 3 3 4 2 3 1 4 3 1 2 ne varsa denedik niye olmuyor diye hiç soruyor musun müthiş futbol bilgi ne?1,5 senedir sneijder ne oynamis demek icin ya o surede komada olmus olman gerekir yada futbol maci diye belgesel izlemis olmak gerekir
Selçuk u savunan yok.. Lakin 1.5 Senedir Sneijder ne oynamış onu soran da yok...
Selçuk u savunan yok.. Lakin 1.5 Senedir Sneijder ne oynamış onu soran da yok...
Öldüm gülmekten. Yaş kaç buarada?![]()
![]()
![]()
:005: Aynen öyle. Balta belki birçok maçta kritik hatalar yapmıştır ama çoğu zaman verebileceği maksimum verimi vermiştir. Bizim halı sahada bi arkadaş var, takımın en iyisi. Kaybettiğimiz her maç sonrası ona suç buluruz bi şekilde "pas vermedin, çok şut çektin, çalım attın, defansa gelmedin" falan diye. Neden? Çünkü takımın süperstarı o, ondan maksimum verim bekliyoruz her zaman. Laubalilik, vurdumduymazlık değil. Selçuk da böyle. Senin takımın en iyi oyuncularından birisi olman gerekiyor, bu kapasite var sende. Neden mahrum bırakıyorsun ki bizi hünerlerinden?Bak Selçuk kardeşim.
Bizler hiçbir maddi karşılık beklemeden severiz, destekleriz Galatasaray'ımızı. İstediğimiz sahada varını yoğunu ortaya koyman. Sen 3-4 arapas atmaya çalış defansa takılsın, ikili mücadelede topu ye adeta ama kazanama, şut at kaleyi bulmasın bunlara eyvallah. Senden para mı istiyoruz sadece kalitenle paralel olarak oyunu oynayacaksın. Semih'e neden tepki yok ? Ulan onu geçtim yıllardır takımın demirbaşı olan Hakan Balta'ya duyulan saygıyı biliyormusun ? Neden acaba ? Ben söyleyeyim ne zaman oyunda olsa maksimumunu verir. Yetenekleri , kapasitesi sınırlıdır ama yapabileceği en iyisini sunar ve bundandır ki ben hatırlamıyorum 1 kere yuhalansın.
Sen çık elinden geleni gerçekten yap. Dikine oyna, oyunun temposunu ayarla ve en önemlisi kaptanlığın sorumluluklarını yerine getir bak bu taraftar seni yuhlıcakmı.