Bir takımın kaptanı bunu diyor. Sözüm ona kral diye nitelendirilen diğer oyuncusu şut atmaya korktum diyor. Ben teknik adam olsam madem öyle devre arasına kadar kendinize takım bulun, yoksa sene sonuna kadar kadro dışı kalırsınız derim. Adamların içinden başarılı olmak gelmiyorsa, kazandıkları ile yetiniyorlarsa bu isimlerin üzerinde körü körüne ısrar etmek genç oyunculara da haksızlık olur, taraftarı da gereksiz şekilde gerer. Bu durumun artık yaşatılmaması gerekiyor. Benim forvetim gol pozisyonunda korktuğu için şut atmayacaksa o sahada hiç olmasa da olur. Hatta kadroda olmasa da olur. Bana bir katkısı olmayacak çünkü, mental olarak bitmiş ve geri kazanılamıyor. Durum aylardır böyle sürüp gidiyor. Artık bu duruma daha fazla kim tahammül edebilir? Bu kadar korkak olmayın kardeşim. gidin paf takımdan çıkarın iki tane genç çocuk eğer mevcut kadrodan bulamıyorsanız, bu çocuklara şans verin. Size bunun için en ufak laf söyleyen taraftarın ben taraftarlığından şüphe ederim. Taraftarın tek bir beklentisi var. Sahaya çıkan futbolcu o sahada her şeyini verecek. Elinden geleni yapacak. Gol kaçırmaya koktuğu için topa vurmamazlık yapmayacak. Pas hatası yapmaya korktuğundan yan pas geri pas yapmayacak. Artık şu infial ortamından, şu kaotik ortamdan çıkarın insanları. Bu kadar mı zor? Bu yöneticiler içki içmekten, davetlere katılmaktan başka ne işe yarar? Teknik kadro madem göremiyor bu durumu sen el atacaksın o zaman. Bu kadar bir haber misiniz siz gidişattan? Futbolcular artık açık açık demeç veriyorlar, korkuyoruz diyorlar. hala neyi bekliyorsunuz bu durumu düzeltmek için?