Selçuk İnan: "Arena’ya çıkmaya utanıyorum"

haydaa,olmadı yav

bunları ıslıklamak icin gidiyordum bende,tüh

3 senedir hep oynuyor Selçuk,biraz yedek soyunmak ona da iyi gelecek,mental olarak temizlenir çocuk.

Çık çatır çatır topunu oyna. Gerekirse yenilip fark yiyelim. Inan o zaman kimsenin sesi çıkmaz kaptan. Bu nasıl aciklamadir?

Adam haklı kesinlikle.
Makine değil bunlar sonucta. Herkes kaldırmaya bilir bu kendi taraftarından gelen devamlı olan tepkileri.
Ams o durumda hoca ile danışmalı ve en azından ilk 11 de çıkmamalı bir kac mac.
Su an belli ki taraftarın büyük bölümün gözünde selçuk kırmızı nokta işgal etmektedir

Acıtasyon bu benim vizyon

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

İki senedir ilk pas hatasında ıslıklıyo zaten bu taraftarlar seni di mi haysiyetsiz herif.

ByONk0iIAAEN3ep.jpg

Sakatlanması yakındır, o sürede git saçı sakalı kes kendine gel abdestini al. Gerçi iş işten çoktan geçti, yatarak para kazanmaya alıştı bünyesi

Bu ne biçim bir laf be! Yazıklar olsun eğer böyle bir cümle kurduysan.

yürü git utaniyormus, sen önce aldigiin para karsisinda oynadin futboldan utan

Burak umrumda değilde Selçuk'u çok severdim ama gerçekten artık kızağa çekilmesi gerek.
En azından Arsenal maçından sonra takıma ufak ufak girmeli.
Mental olarak gerçekten dinlenip kafayı toplamaya ihtiyacı var.
Prandelli artık inatla oynatmamalı..
Otursun biraz..

Oynadigi bi halt yok, ama adam hakli. Taraftar en ufak hatasini bekliyor.

Ama eminim Umut Gündogan bile su hali ile daha faydali olur. Bir mac oynasin hele.

Arkadaşlar bu sabah telefonuma gelen mesaja göre:

''' Galatasarayımızın teknik direktörü cesare prandelli sivasspor maçı öncesi değişim üzerinde duruyor. Prandelli orta sahayı yekta,melo,dzemaili ve sneijder den oluşturmayı planlarken forveti de umut bulut ile desteklemeyi düşünüyor.''''

Not: Galatasaray mesaj paketinin yalancısıyım .:)

Son düzenleme:
Utanma sözcüğü geçmiyor hiçbir yerde. "Endişe ediyorum" geçiyor. Onun da oturulan yerden yazıldığı belli.

Ah be kahpe medya.

Bir takımın kaptanı bunu diyor. Sözüm ona kral diye nitelendirilen diğer oyuncusu şut atmaya korktum diyor. Ben teknik adam olsam madem öyle devre arasına kadar kendinize takım bulun, yoksa sene sonuna kadar kadro dışı kalırsınız derim. Adamların içinden başarılı olmak gelmiyorsa, kazandıkları ile yetiniyorlarsa bu isimlerin üzerinde körü körüne ısrar etmek genç oyunculara da haksızlık olur, taraftarı da gereksiz şekilde gerer. Bu durumun artık yaşatılmaması gerekiyor. Benim forvetim gol pozisyonunda korktuğu için şut atmayacaksa o sahada hiç olmasa da olur. Hatta kadroda olmasa da olur. Bana bir katkısı olmayacak çünkü, mental olarak bitmiş ve geri kazanılamıyor. Durum aylardır böyle sürüp gidiyor. Artık bu duruma daha fazla kim tahammül edebilir? Bu kadar korkak olmayın kardeşim. gidin paf takımdan çıkarın iki tane genç çocuk eğer mevcut kadrodan bulamıyorsanız, bu çocuklara şans verin. Size bunun için en ufak laf söyleyen taraftarın ben taraftarlığından şüphe ederim. Taraftarın tek bir beklentisi var. Sahaya çıkan futbolcu o sahada her şeyini verecek. Elinden geleni yapacak. Gol kaçırmaya koktuğu için topa vurmamazlık yapmayacak. Pas hatası yapmaya korktuğundan yan pas geri pas yapmayacak. Artık şu infial ortamından, şu kaotik ortamdan çıkarın insanları. Bu kadar mı zor? Bu yöneticiler içki içmekten, davetlere katılmaktan başka ne işe yarar? Teknik kadro madem göremiyor bu durumu sen el atacaksın o zaman. Bu kadar bir haber misiniz siz gidişattan? Futbolcular artık açık açık demeç veriyorlar, korkuyoruz diyorlar. hala neyi bekliyorsunuz bu durumu düzeltmek için?

Geri
Üst Alt