Selçuk İnan: "Az önce hocamla konuştum, çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

6 aylığına kiralık alsınlar bari birilerini alacaklarsa. Nasılsa temmuzda yenisine bakacaklar

Yazip yazip siliyorum.. Ben boyle sacma ve beyinsizce bir aciklama ne gordum ne de duydum.

Çalışarak, Taktik, Sistemle değil...

Transferler ile iyi olacağız İnşallah (!!!)

Çipe’yi,Nelson gereksizini, vitaminsiz rumenleri,luyindama avarelini,hazırdan para kazanan yardımcılarını da alıp git be fatih hoca.Küfür etmekten bitap düştü bu taraftar.

Bu da apayrı bir saçma açıklama

Selçuk İnan ın ve Necati Ateş in bu takımda olma nedenleri ne ? Transfer komitesi başkanı mı Selçuk İnan ? Bu takımın transfer yapmasına mı karar vermek için teknik kadroda yoksa oyuncu grubunu geliştirmek için mi ? Antrenör tanımı ne biliyor mu çok merak ediyorueem

Hayır oyunculaları geliştirmeyi, çalışarak ilerlemeyi başaramıyorsan ne işin var o mevkide ? Sonra takımın her kurumu evlatçılık dolu dediğimizde kabul edilmiyor. Selçuk kendi ağzıyla söylüyor ben çalışarak oyuncu grubunu geliştirmeyi beceremiyorum o yüzden transfer lazım diye ve hala Fatih Terim onları korumaya çalışıyor çünkü kendi de oyuncularını çalışarak geliştirmeyi beceremiyor

Yav 6-7 ay geçti aradan bu oyuncular takıma ekleneli neyi yapabildiniz ? ne kattınız bu oyunculara ? haydi onu geçtim Fatih Terim takımın başında 5. sezonunu yaşıyor geçen senelerde Marcao & Donk bu sene Marcao & Nelsson ikilisinin kendi arasında pas yapması/top çevirmesinden başka ne planı geliştirdin ne öğrettin Galatasaray a ?

Öğretti dediğim de 2 stoper kendi arasında pas yapıyor orta alanda boşluk varsa oraya oynuyorlar boşluk yoksa beklere doğru oynayın onlar geri stoperlere dönsün stoperler kaleciye sonra top kaybı yapmamışsan bir daha aynısını dene ki muhtemelen top kaybı yapıp kalemizde gol / pozisyon veriyoruz muhakkak oyun diye takıma öğrettiği de bu işte

Ağzını her açtığında güçlü oyun güçlü oyun diyor sanırsın sene içinde her maç Randers veya Denizli maçı gibi 30-35 şut çekip gol atamadığımız maçlar oluyor, daha doğrusu Fatih Terim buna inanıyor

Eeee başkan transfer yok dedi.

Nasıl "iyileşecegiz" o vakit ?

Antrenmanla, taktik/sistemle olmayacak ise Selçuk, Terim bey ???

Boyle kendini nasil taca atarsin Selcuk iste gordun demi? Calisarak olmuyorsa kendin bavulunu toplarsin gidersin iste.

Hıııı gönderileceklerini söylemiş aslında ulan bende anlamadım tepki göstermiştim bu açıklamaya. Hoca için kırıldım ama sen epey epey bir tecrübe kazanmadan olmaz kaptan. Her şey için sağ ol

Geri
Üst Alt