Selçuk İnan: "Az önce hocamla konuştum, çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

Babasının parası sanki beğenmedik yenisini alıcaz transfer en kolay çözüm dimi birde sözde 3 yıllık yapılanma yapilcakdi sabir gosterilecekti daha ilk kötü seride hemen oyuncuları satış başlamış.

30 milyona aldırdığım oyuncular kalitesiz çıktı bi 30 daha harcayacam diyor :) Harca paşam harca bi 30 daha harca varsın batsın koca Galatasaray ömrünün sonuna gelmişsin yaşa heyecanını doya doya oyna oyuncağınla.

Peki ya acaba Selçuk "Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek de gelişebiliriz." derken özeleştiri yapar gibi kendilerinin değişeceğini ima etmiş olma ihtimali var mıdır ?

Peki ya acaba Selçuk "Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek de gelişebiliriz." derken özeleştiri yapar gibi kendilerinin değişeceğini ima etmiş olma ihtimali var mıdır ?
Aciklamayi okuduysan zaten pesinden transfer anlaminda oldugunu beyan ediyor. Bu ekipte oyle bir ozelestiri yapma gayeti yok maalesef.

Aciklamayi okuduysan zaten pesinden transfer anlaminda oldugunu beyan ediyor.
Dinledim ve okudum zaten - ciddi olarak söylemedim. Öyle olsa itirazım olmaz açıkçası.

futbolcu olarak son sezondaki futbolu yüzünden çıldırtırdı beni .teknik kadrodaki bana göre yetersizliği yüzünden ilk eleştirdiğim kişi kendisi

Dinledim ve okudum zaten - ciddi olarak söylemedim. Öyle olsa itirazım olmaz açıkçası.

futbolcu olarak son sezondaki futbolu yüzünden çıldırtırdı beni .teknik kadrodaki bana göre yetersizliği yüzünden ilk eleştirdiğim kişi kendisi
Zaten Selcuk ne calismis okumus ki bu oyunculara birseyler verebilirim dusuncesinde olabiliyor asil bunu sormasi lazim kendisine. Her futbolu birakan pat diye hoca olsa futbol farkli olurdu. Bunlar egitim almadan, deneyim kazanmadan hocalik yapmaya calisiyor.

Zaten Selcuk ne calismis okumus ki bu oyunculara birseyler verebilirim dusuncesinde olabiliyor asil bunu sormasi lazim kendisine. Her futbolu birakan pat diye hoca olsa futbol farkli olurdu. Bunlar egitim, deneyim almadan hocalik yapmaya calisiyor.
Hocam zaten FT bu tür futbolcuları yanına alarak kendisine itiraz edecek baş kaldıracak yardımcı tipinden uzak duruyor.
Farkında değil kendisine en büyük zararı bu şekilde yapıyor aslında. Bu forumdan herhangi birini yardımcı yap - selçuk necati kadar sus pus ve benzeri şekilde duramaz- ve muhtemelen hemen kovulur- diye düşünüyorum.(Davala, Şaş versiyon 1.0 bunlar versiyon 2.0)

Anlamsiz bir aciklama olmus. Dogrusunu soylemek gerekirse; Ocak-Haziran dongusu baymaya basladi. Tamam transfer gereksinimini biz bu sonuclardan cok cok once yazdik cizdik ama bunu "siginilan liman" olarak belirtmenin takima bir faydasi olmadigi gibi "kalite eksigimiz var" diyerek mevcut oyuncu grubunun moral ve motivasyonunu da asagi cekiyorsunuz. Bu cok basit ve temel bir yonetici hatasidir. Katilmiyorum.

muhteşem süper ligimizdeki dev bütçelerle yarışmak için transfer şart doğru diyor. mesela 2. konyanın piyasa değeri 150 milyon euro bugünkü adana demir 125 milyon euro piyasa değerine sahip.

derhal yunus akgün

Geri
Üst Alt