Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Türkiyede gazetecilikmi var hepsi yancı terim kadar medyada dokunulmaz olan varmı acabaBir gazeteci de çıkıp aynen bunu söyleyip sormuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiyede gazetecilikmi var hepsi yancı terim kadar medyada dokunulmaz olan varmı acabaBir gazeteci de çıkıp aynen bunu söyleyip sormuyor
Bende icime atiyorum acimi arada sirada komikmis gibi gulmeye calisiyorum yoksa sinirden ne diyecegimi kestiremiyorum.Benim bunyem alıştı galiba 1 gün sürüyordu sinirim daha once. maç bittikten 10 dakika sonra sinirim geciyor
Resmen alay ediyor bizimle. geçen sene başkası olsa şampiyonluğu bilerek sattı denirdiBende icime atiyorum acimi arada sirada komikmis gibi gulmeye calisiyorum yoksa sinirden ne diyecegimi kestiremiyorum.
terim nonzili takımın başındayken daha ligdeki 1.ayda ocağı bekliyoruz deyip tüm takımı satmıştı ..avrupa maçlarında büyük hezimet yaşamıştıkSergen, Alanya maçı sonrası suçu oyunculara atmıştı ip kopmuştu aynı açıklama 25 bonservis 5'er sene kontrat verdiğin oyunculara kalitesiz denir mi. Sen yarın hangi yüzle bu oyuncularla antremana çıkacaksın daha taraftara hangi yüzle transfer diyeceksin.