Selçuk İnan: "Az önce hocamla konuştum, çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

Bakalim bu yenilgide kime caticak ...hakem 10 numara mac yonetti ..

Rakip kalemize doğru dürüst gelmeden bizi yeniyor yav. Biz girdiğimiz pozisyonları atamıyoruz. her maç böyle oluyor istisnasiz

Dejavu yaşıyorum her hafta

Sergen, Alanya maçı sonrası suçu oyunculara atmıştı ip kopmuştu aynı açıklama 25 bonservis 5'er sene kontrat verdiğin oyunculara kalitesiz denir mi. Sen yarın hangi yüzle bu oyuncularla antremana çıkacaksın daha taraftara hangi yüzle transfer diyeceksin.

artık utanma duyguları kalmamış bunların insanların aklıyla alay ediyorlar.

Yuh insanda biraz omurga olur.

Yalakalar sizi ne korkak şeysiniz çok mu zor hatayı kabullenmek. Daha ne transferi Tudor mu kurdu bu kadro yu kim kurdu.

Başka biri olsa taraftar şuan floryayi basmışti terim olunca ses soluk yok sizi Adiler.

Ünal başkanım zamanında nasıl anlamış ne mal olduğunu.

Eskiden Mayıslar bizimdi şimdi Temmuz-Ocaklar.
Eskiden en azından evimizdeki maçların favorisiydik, şimdi rakipler.
Eskiden 1-0 ile bile maç alırdık, şimdi üç atmazsak alamayacak kadarız.
Eskiden geriye düştüğümüzde reaksiyon veren bir oyun sergiler, meyvesini alırdık, şimdi maç bitti kafasındayız.
Eskiden sahada ve kenardaki ekip tepki koyardı oyun biraz durdu mu bile, şimdi sen ben gibi izliyorlar.
Eskiden kupaların bir numaralı talibiydik, şimdi biraz fakiri olduk.

Eskilere bakmayı sevenler için kısa bir not olsun diye yazdım.
Hiç mi içiniz sızlamıyor bu tabloya karşı.

Kupa için sevmedik, sevinmek için sevmedik romantikliğinizdeyseniz kardeşim niye o zaman Türkiye'nin en büyük, en çok kupa sahibi, Avrupa'yı da dize getiren takımının taraftarı oldunuz ? Gider Anadolu ekibi de tutabilirdiniz, gönlünüz ve gözünüz bu anlamda bu kadar toksa.

Benim değil. Rol yapmayı da sevmem. Başarılı olmak, daha iyisini olmak, her zaman daha ilerisine gitmek, her zaman o devlere kafa tutmak bizim zaten amacımız. Ne kurucumuzla ne de kuruluş amacımızla ters düşebilirim. Biz daha Anadolu ekiplerine kafa tutamıyoruz, devlere nasıl tutalım bu kafa yapısıyla. Seneyi de çöpe attık bu hatalarla farkında mısınız...Eğer TR kupası olmazsa, bu seneki AL başarınız YALAN olacak YALAN...Ben bu emeğin çöp olmasını sindiremiyorum. Değişen bir çok şey varken değişmeyen ne de bu haldeyiz diye sorguluyorum. Sorgulayacağım da. Hakkım. Hakkımız. Adam lakaytça çıkıp çalışmalarının yeterli olmadığını ifade edip bu açığı transferle kapayacaklarını söyleyecek kadar pişkinse ben de hesap soracak kadar ileri giderim. Aptal yerine koydukları yeter bence.

Sergen, Alanya maçı sonrası suçu oyunculara atmıştı ip kopmuştu aynı açıklama 25 bonservis 5'er sene kontrat verdiğin oyunculara kalitesiz denir mi. Sen yarın hangi yüzle bu oyuncularla antremana çıkacaksın daha taraftara hangi yüzle transfer diyeceksin.
terim nonzili takımın başındayken daha ligdeki 1.ayda ocağı bekliyoruz deyip tüm takımı satmıştı ..avrupa maçlarında büyük hezimet yaşamıştık

Ya simdi Selcuk'a nasil kizayim? Hocasi ne ki Selcuk ne olsun? Hoca'ya nasil kizayim? Baskani ne ki hocasi ne olsun? Yani anlayacaginiz herkes birsey olmamis gibi davraniyor. Ulan takimin icine ettiniz hep birlikte. bravo hepinize.

Adamlar Uefa'da o gruptan namaGlup çıkıp marsilyaya madara eden oyuncu grubuna çalışarak olmuyorsa dedi ya lan.

Kardeşim dön bir baka analiz ekibiniz beceriksizse kulübün CEO'su nörobilim üzerine yıllarca çalışmış, nöropazarlama üzerine şirket ortaklığı var. Makineye makine, yazilimsa yazılım, farklı görüş ve analizse hepsini yaptırabilecek bilgi-birikim ve imkana sahip.
Dönün bakın biz Avrupa'da ne oynadik nasıl oynadık ama ligde ne yapıyoruz diye.

En basitinden bekler o maçlarda ölümüne oynatıp efor harcarken ligde aman geçse ne olur diye bakıyor.
Şu bile nasıl yetersiz bir ekip.oldugunuzun en basit örneği.

Oyuncu değil de teknik ekip konusunda yetersizlik var, demek ki egitemiyorsunuz oyuncular saçma sapan tepki veriyor.
Önce teknik ekibe transfer sonra oyuncuları düşünürüz.

Evet Canli yayin:

Selçuk İnan: “7 maçtır kazanamıyoruz ve belki de bu 7 maçın tamamında oyun üstünlüğü hep bizdeydi. Belki hep aynı şeyleri söylüyor gibi olacağız ama yine oyun üstünlüğü bizdeydi. Topa sahip olan taraf da bizdik.”

Selçuk İnan: “Oyunu istediğimiz hale getirdik. Gol beklentisi de baktığınız zaman en yüksek takımlardan biriyiz. Ama bir şekilde üçüncü bölgede bunu skora yansıtamıyoruz.”

Selçuk İnan: “Yunus'u gelişimi için geçen sene de kiralık gönderdik. Bu sene de böyle bir karar aldık. Kendisi de çok gitmek istedi. Çünkü buna ihtiyacı olduğunu söylemişti. Bugün performansı gerçekten önemliydi, çok iyi işler yaptı. Kendisini tebrik ediyorum.”

Selçuk İnan: “Yunus, gelecekteki planlarımız da tabii ki var. Zaten onu o yüzden gönderdik. Şu anda da başarılı bir grafik çiziyor.”

Selçuk İnan: "Gerçekten çok genç bir takımız. Tecrübesiz bir takımız. Bunun da dezavantajını yaşıyoruz açıkçası. Öz eleştirinin bu 7 maçlık bir süreçle ilgisi yok. Her maçtan sonra bir öz eleştiri yapıyoruz. Kazandığınız maçlardan sonra bile oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz."

Selçuk İnan: "O yönde antrenmanlar geliştiriyoruz. Sürekli çalışıyoruz, araştırıyoruz. Bütün günümüzü Florya'da geçiriyoruz ama dediğim gibi bazen o topu atamadığınızda, skor üretemediğinizde maalesef ne deseniz haksız oluyorsunuz. Böyle bir süreç yaşıyoruz şu anda."

Aciklamaya bak, suclu hep oyuncular zaten. Sen ne calistinda kendinde ne gelistirdin, dönüpte bir aynaya bakin. Dingonun ahirimi burasi, zirt birt yeni oyuncular istiyorsunuz üstüne. Her sene bu kulüp sifirdan takimmi kuracak size. Güya takimin maddi durumunu düsünüyorsunuz.
Insanda biraz utanma olur. Sizin elinize Psg'yi verseler sezon ortasi cürütürsünüz tüm oyunculari.
Gidin bir egitim alin önce kendinizi gelistirin, ama suc sizde degil sizi oraya getirende.

Transfer hakkında gelen bir soru üzerine Selçuk İnan: “Bu sorunun muhatabı benden çok biraz da yöneticilerimiz. Hocamızla istişare edeceklerdir. Gerekli görülen yerlere de muhakkak transfer olacaktır.”

Geri
Üst Alt