Ferhat Koç
10 Numara!
Babasının parası sanki beğenmedik yenisini alıcaz transfer en kolay çözüm dimi birde sözde 3 yıllık yapılanma yapilcakdi sabir gosterilecekti daha ilk kötü seride hemen oyuncuları satış başlamış.
Aciklamayi okuduysan zaten pesinden transfer anlaminda oldugunu beyan ediyor. Bu ekipte oyle bir ozelestiri yapma gayeti yok maalesef.Peki ya acaba Selçuk "Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek de gelişebiliriz." derken özeleştiri yapar gibi kendilerinin değişeceğini ima etmiş olma ihtimali var mıdır ?
Dinledim ve okudum zaten - ciddi olarak söylemedim. Öyle olsa itirazım olmaz açıkçası.Aciklamayi okuduysan zaten pesinden transfer anlaminda oldugunu beyan ediyor.
Zaten Selcuk ne calismis okumus ki bu oyunculara birseyler verebilirim dusuncesinde olabiliyor asil bunu sormasi lazim kendisine. Her futbolu birakan pat diye hoca olsa futbol farkli olurdu. Bunlar egitim almadan, deneyim kazanmadan hocalik yapmaya calisiyor.Dinledim ve okudum zaten - ciddi olarak söylemedim. Öyle olsa itirazım olmaz açıkçası.
futbolcu olarak son sezondaki futbolu yüzünden çıldırtırdı beni .teknik kadrodaki bana göre yetersizliği yüzünden ilk eleştirdiğim kişi kendisi
Hocam zaten FT bu tür futbolcuları yanına alarak kendisine itiraz edecek baş kaldıracak yardımcı tipinden uzak duruyor.Zaten Selcuk ne calismis okumus ki bu oyunculara birseyler verebilirim dusuncesinde olabiliyor asil bunu sormasi lazim kendisine. Her futbolu birakan pat diye hoca olsa futbol farkli olurdu. Bunlar egitim, deneyim almadan hocalik yapmaya calisiyor.
Günaydın Belhanda transferinden beri derim. Kimse gidipte 9-10 ay kontratı kalmış bir topçu ya 10 milyon Euro + bonus bonservis vermez daha niceleri var örnekBirileri bu transferlerden yüklü komisyon yiyiyor sanırım
Yani bu yıllardır konuşulan bir şey yeni degilBirileri bu transferlerden yüklü komisyon yiyiyor sanırım