Selçuk İnan: "Az önce hocamla konuştum, çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

Bu Ocak ayıyla birklikte 5 tane Ocak 4 tane de Haziran transfer dönemi geçirdik daha neyi transfer edeceksiniz?

Takim en azindan mucadele ediyordu bu saatten sobra mucadelede olmaz .

Kim kurdu bu takımı, kimi istedinde almadılar?
Bunlar yiyor koca Galatasaray'ı, harcat babam harcat.
Yazın 25 milyon bonservise verdirdin, hangi yüzle transfer istiyorsun ?

Istifa siz yönetim topunuz istifa.
Arda Oğulcan Ömer Feghouli Babel bütün yardımcılar istifa.

Gscimbom mobil

İç sahadaki maçta Stadı; "Fatih Terim ve Yönetim İstifa!" Diyerek inletmeyen taraftar, ben taraftarım diye gezmesin ortalıkta!

Eehhhhh yeter artık be
Takımın içine etti bu adam, kendi kurduğu takıma daha 2. haftadan .ok atmaya başladı, şimdi de daha 3. ayda yeni transferler gerekiyor dedirtiyor kuklasına
İstemiyoruz seni be, git artık git
Başkanını da al git

Fatih Terim İSTİFA

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Al işte tam tahmin ettiğim gibi Ocak ı işaret et Ocak geçer haziran derler.Ama kusura bakmayın size müstehak burda Burak elmas gelmesin Fatih terimle devam edecek dedik bu adam kaç senedir futbol oynatmıyor dedik benim gibi düşünen arkadaşlara moderatörler dahil saldırıldı alın şimdi tepe tepe kullanın Burak elması terimi ardayı Selçuk u

Ya ne yeni transferi ya yapmayin allahinizi seviyorsaniz.

Böyle soru niye sormuyorlar? Direk ilk soru istifa etmeyi düsünüyormu. Orda lisansiz pastaciya nasil soramiyorlar böyle soruyu?

geriden oyun kurma: marca'dan nelson'a, nelson'dan tekrar marcao'ya, marcao'dan pva'ya, pva'dan marcao'ya, marcao'dan yedlin'e, yedlin'den pas hatası veya kaleciye dönüş...

Ulan 3-4 senedir takımın başında terim bu oyuncuları babam mı aldı siz aldınız hala yeni oyuncu diyorlar allah belanızı…. Beddua ettirecekler

Ulan şu takıma bir beni almadınız hıa. 50 oyuncu aldın elle tutulur 5 tanesi yok. Kene bunlar kene

Utanmadan transfer diyor

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al işte tam tahmin ettiğim gibi Ocak ı işaret et Ocak geçer haziran derler.Ama kusura bakmayın size müstehak burda Burak elmas gelmesin Fatih terimle devam edecek dedik bu adam kaç senedir futbol oynatmıyor dedik benim gibi düşünen arkadaşlara moderatörler dahil saldırıldı alın şimdi tepe tepe kullanın Burak elması terimi ardayı Selçuk u

Al benden de o kadar
Aylardır, yıllardır dilimizde tüy bitti, yemediğimiz hakaret kalmadı burda
Adım adım geldik buraya ama artık yolun sonu burası
Ya batacaz ya da Terim biatçılığından kurtulacaz
Başka seçenek yok artık

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Ulan daha ne alacaksın da hala transfer transfer diye dolanıyorsun? Bu oyuncuları kim aldı? Bu adam normal değil

Eyy Fatih hocam sen değil miydin 3 yıllık bi proje. Bu çocuklar başaracak inanıyorum diyen. Ne oldu da şimdi yine değişim diyorsun. Her sezon ocak temmuz demeye insan utanır artik. Bir degil iki değil. Avrupada lider çıkarken nasıl senin payın büyükse. Ligde bu halde olmamızın da en büyük sebebi sensin. Avrupaya gelince gelişiyoruz, Ligde olmadı değişerek gelişelim. Yok öyle yağma.

Geri
Üst Alt