Taner Derelioğlu
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.679
- 1.155
- 648
Bu Ocak ayıyla birklikte 5 tane Ocak 4 tane de Haziran transfer dönemi geçirdik daha neyi transfer edeceksiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyahı beyaz gösterme çabasında Birilerini hatırlatmıyor mu adminim?Selçuk İnan: "Geriden oyun kurma, set oyununda ligin en önemli takımıyız. Gol beklentisi en yüksek takımız."
ne diyor la bu biri sustursun sunu.
Selçuk İnan: “Az önce hocamızla da konuştuk. ”
Nerdeee, burda bile 10 12 yıllık üstadlar terim biatçılığı yapıyor hala, sen daha alt profilli genelden bekliyosun bunu.İç sahadaki maçta Stadı; "Fatih Terim ve Yönetim İstifa!" Diyerek inletmeyen taraftar, ben taraftarım diye gezmesin ortalıkta!
Böyle soru niye sormuyorlar? Direk ilk soru istifa etmeyi düsünüyormu. Orda lisansiz pastaciya nasil soramiyorlar böyle soruyu?
Al işte tam tahmin ettiğim gibi Ocak ı işaret et Ocak geçer haziran derler.Ama kusura bakmayın size müstehak burda Burak elmas gelmesin Fatih terimle devam edecek dedik bu adam kaç senedir futbol oynatmıyor dedik benim gibi düşünen arkadaşlara moderatörler dahil saldırıldı alın şimdi tepe tepe kullanın Burak elması terimi ardayı Selçuk u