Selçuk İnan: "Az önce hocamla konuştum, çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

Nedense bizde iyi oyniyamiyanlar baska kuluplerde takimlarini sirtliyorlar....

Selçuk İnan: “Az önce hocamızla da konuştuk çalışarak olmuyorsa değiştirerek başaracağız. Transfer anlamında bakacağız.”

Allah sizi bildigi gibi yapsin

Değiştirerek ama hoca ve avanelerinin değiştirilmesi lazım
Ama nerdee öyle başkan

Şu soruyu soracak herhangi bir basın mensubuna neler ısmarlarım

" Fatih Hoca'nın cezalı olduğu süreçte , NEcati ile beraber yeterli olduğunuzu düşünüyor musunuz ? "

Sorsalarda bir cevabını dinlesek.

FT transfer mi istiyormuş? Biliyoruz zaten. Cukkayı bırakıp gideceğini mı saydınız yoksa?

Kendileri için değişim gerekiyor dediğini sanmıştım ancak Oyuncular için söylemiş. Bu oyuncular ile UEFA da başarılı oluyorsunuz ama ligde olamıyorsanız burada yönetimin hatası vardır bence oyuncuların değil...

Ulan yuh arkadaş yuhh

Kimse bana bu saatten sonra hocaya saygıdan filan söz etmesin artık

Bunu söyleyen kişinin saygı beklediğine de inanmıyorum

Umarım cumartesi günü o tribünler istifa diye inler

O çok güvendiğin taraftar senin anladığın dilden konuşur

Rezil çapsızlar

Oyuncusunu satan hocayi en son sergende gördük, sonu da hic hayirli olmadi onun icin.

Degisicez insallah.Mustafayi siz aldiniz Diagneyide siz Halilede demekki sizde bu sorun var.O halde birakin isi bilenler gelsib Kaliteli oyuncari getirsinler takima

Topunuz defolun, aptal yerine koyuyorlar milleti bi de. Aynı yukardakiler gibi.

Zaten yeni değişmedik mi. Niye böyle bu takım hesap verin. Yarım dönemlik takım mı kurdunuz paralarla bravo size

transfer mi?

bu transferleri tudor mu yaptı?

son 2 senede dünya kadar adam aldık hepsi patates çıktı. sorumlu kim? riekerink mi???

Geri
Üst Alt