Haber Selçuk İnan: "Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz"

Osi hangi maçları kaçırıyor şimdi? Milli ara ne zaman?

Bunu içeride 5 lik yapmazsak yazıklar olsun. 5 i atıp 5 de bekleyene daha da yazıklar olsun.

Okan Buruk da bizi yarı finalde eledi. Başakşehir'le evimizde yendi şampiyon oldu.
Kadıköy'de kupa kaldırdığımız senenin mimarlarından biridir Selçuk (Xelçuk derdiniz ulan)
Gereksiz bir nefret var. Sevmezsiniz de bu nefret nedir ya böyle
Klasik gs taraftarı şımarıklığı
Forma çıkarmasını falan geçtim ana sebep kendisinin sinsi olması, papazlık yapması, 2 sezon top oynayıp 6-7 sezon yatması, kulübün en bok döneminde maaşını 1 kuruş bile indirmemesi(yabancıların çoğu yardımcı olmuştu), tdliğe başladığından beri fbye yanlaması(teklif olsa anında gider).

Donk kadar değerli bi adam değil gs tarihinde, benim gibi yerlileri ekstra seven biri böyle düşünüyorsa haline yansın.

Buraka da çok sövmüşümdür ama özü sözü bir en azından onun selçuk gibi samimiyetsizlik yapmacıklık sinsilik akmıyor her konuşmasından

Son düzenleme:
Biz Şampiyonlar Ligi derdindeyiz bunlar da bizi düdükleme derdinde.

Forma çıkarmasını falan geçtim ana sebep kendisinin sinsi olması, papazlık yapması, 2 sezon top oynayıp 6-7 sezon yatması, kulübün en bok döneminde maaşını 1 kuruş bile indirmemesi(yabancıların çoğu yardımcı olmuştu), tdliğe başladığından beri fbye yanlaması(teklif olsa anında gider).

Donk kadar değerli bi adam değil gs tarihinde, benim gibi yerlileri ekstra seven biri böyle düşünüyorsa haline yansın.

Buraka da çok sövmüşümdür ama özü sözü bir en azından onun selçuk gibi samimiyetsizlik yapmacıklık sinsilik akmıyor her konuşmasından
Yerlileri ekstra sevdiğini bilmiyordum Cafer abi

Bu Selçuk takımı it gibi hazırlayacak.

Biz de muhtemelen öncesinde tahminen 3 farklı bir mağlubiyet almış olacağız moralsiz çıkacağız.

Şu herife bu sene puan vermeyelim lan artık

yav ne kastınız herif saygısızlığı yaptıysa futbolculuğunda yaptı ki onun üstüne kaç yıl daha pazubandı takıp futbol oynadı. oyuncularını yatırmıyor fazladan çirkeflik yapmıyor, napsın herif fener'in satılmışları gibi 18 yaşında santraforu stoper oynatıp maçı mı satsın. ben de selçuk'u sevmiyom da geçen yılın 2 maçta 4 puan kaybının sorumlusu da o değildir heralde. düzgün, adaletli, motive bir 11 çıkar, senin tek maçta dağıttığın primle takım kuran selçuk mu sana rakip olacak. elimizdekini bozmayak diye akp gibi kırk yerden yapay düşman yaratıyoruz kendimize.

Geri
Üst Alt