Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.922
- 11.796
- 1.838
Okan, bu seferde bu lavuğu yenemezsen...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma çıkarmasını falan geçtim ana sebep kendisinin sinsi olması, papazlık yapması, 2 sezon top oynayıp 6-7 sezon yatması, kulübün en bok döneminde maaşını 1 kuruş bile indirmemesi(yabancıların çoğu yardımcı olmuştu), tdliğe başladığından beri fbye yanlaması(teklif olsa anında gider).Okan Buruk da bizi yarı finalde eledi. Başakşehir'le evimizde yendi şampiyon oldu.
Kadıköy'de kupa kaldırdığımız senenin mimarlarından biridir Selçuk (Xelçuk derdiniz ulan)
Gereksiz bir nefret var. Sevmezsiniz de bu nefret nedir ya böyle
Klasik gs taraftarı şımarıklığı
Yerlileri ekstra sevdiğini bilmiyordum Cafer abiForma çıkarmasını falan geçtim ana sebep kendisinin sinsi olması, papazlık yapması, 2 sezon top oynayıp 6-7 sezon yatması, kulübün en bok döneminde maaşını 1 kuruş bile indirmemesi(yabancıların çoğu yardımcı olmuştu), tdliğe başladığından beri fbye yanlaması(teklif olsa anında gider).
Donk kadar değerli bi adam değil gs tarihinde, benim gibi yerlileri ekstra seven biri böyle düşünüyorsa haline yansın.
Buraka da çok sövmüşümdür ama özü sözü bir en azından onun selçuk gibi samimiyetsizlik yapmacıklık sinsilik akmıyor her konuşmasından
Yani ekstra sevmek demeyelim de yabancı hayranı dandiksaraylılardan koruma içgüdüsü diyelim damper abiYerlileri ekstra sevdiğini bilmiyordum Cafer abi
Taraftarlarımızın bir kısmını "Yabancı hayranı dandiksaraylılar" olarak nitelendiriyorsun haYani ekstra sevmek demeyelim de yabancı hayranı dandiksaraylılardan koruma içgüdüsü diyelim damper abi