Haber Selçuk İnan: "Galatasaray maçından sonra yaşananlar için çok üzüldüm"

İbret-i alem için o maçta 4 fark atmalı, taraftarlarımızda stadı hem rakip oyunculara hem taraftarlarına hem de Selçuk’a dar etmeli. Çok büyük bir baskı kurup onları bitirmemiz lazım böylece kimse bir daha böyle bir terbiyesizlik yapmaya cesaret edemesin.

Kim olabilir başka. O dönem parayı bu kadar dert eden kaç futbolcu vardı takımda? Aysal'ın hayvan gibi kontratını aldılar sneijder'den sonra 5 yıllık. Yekta mi sorun edecek, Ceyhun gülselam mı? Melo zaten kiralıkti kaldı ki melo aşırı seviyordu sneijder'i? Belki hamit olabilir diyecem de zannetmiyorum. Zaten hayvan gibi performansı düştü sneijder geldikten sonra selçuğun
Net selcugu kastediyor hasan sas

Sabriye de yaptiklari ortada kaptanlik icin

Melo hakkinda da menajeri üzerinden basina olumsuz haber gönderiyordu zamaninda

Sinsi herifin teki, bizde oynarken de hic sevmezdim bununla kankasi burak yilmazi

İbret-i alem için o maçta 4 fark atmalı, taraftarlarımızda stadı hem rakip oyunculara hem taraftarlarına hem de Selçuk’a dar etmeli. Çok büyük bir baskı kurup onları bitirmemiz lazım böylece kimse bir daha böyle bir terbiyesizlik yapmaya cesaret edemesin.
Osimhen yokken çok fazla fark atacağımızı düşünmüyorum. Osi yokken hiç bir maçtan tam emin olamıyorum.

Hasan Şaş: "Sneijder'i transfer ettik, ben bir orta saha oyuncusunu konsantre etmeye çalışıyorum. Bana "Sneijder'e niye bu kadar para verdiniz?" diyor. Yahu sanane? Sneijder, Real Madrid'den Inter'den adamin CV'si var. O, o parayı alacak."

Bu acaba Selçukmuydu
Emre Çolak

Ben Kaptan'ımı severim.Okan da Arda da hocayken Rakip Takımlar'da bizden Puan aldılar.Sadece Selçuk karakter olarak ne şiş yansın ne de kebap modunda olduğu için açıklamalarında taraf belirtmedi bence..

Bu saatten sonra maç kaybetme lüksümüz yok.Olmamalı.Olmayacak.

İlk sezon frikikleriyle çok kritik puanlar kazandırdı

İkinci sezonda da çok iyi olmasa da idare etti

Gerisi bence de ilk 2 senesine kıyasla sönük bir performans
ilk 2 sezon iyiydi yaw zaten ona şüphe yok.

3. sezon sıçmaya başladı forma çıkarma mevzusu da o zaman oldu zaten

bi de bana tepki gösterenler gerçek gsli değil falan bi ton zırvaladı, maaşında zerre indirim yapıp kolaylık sağlamadı yabancılar bile yaparken

ünal aysalın yaptığı rezil sözleşme sayesinde 35e kadar 3.5 milyonu götürdü.

ilk 2 sezon iyiydi yaw zaten ona şüphe yok.

3. sezon sıçmaya başladı forma çıkarma mevzusu da o zaman oldu zaten

bi de bana tepki gösterenler gerçek gsli değil falan bi ton zırvaladı, maaşında zerre indirim yapıp kolaylık sağlamadı yabancılar bile yaparken

ünal aysalın yaptığı rezil sözleşme sayesinde 35e kadar 3.5 milyonu götürdü.
Doğru söylüyorsun Cafer abi

rencide edici bir skor almamiz zorunlu

Geri
Üst Alt