- 12 Ocak 2013
- 49.556
- 58.704
- 4.258
Hatırlayalım
şu açıklamalara bak yav şerefsiz herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırlayalım
Hatırlayalım
Net selcugu kastediyor hasan sasKim olabilir başka. O dönem parayı bu kadar dert eden kaç futbolcu vardı takımda? Aysal'ın hayvan gibi kontratını aldılar sneijder'den sonra 5 yıllık. Yekta mi sorun edecek, Ceyhun gülselam mı? Melo zaten kiralıkti kaldı ki melo aşırı seviyordu sneijder'i? Belki hamit olabilir diyecem de zannetmiyorum. Zaten hayvan gibi performansı düştü sneijder geldikten sonra selçuğun
Osimhen yokken çok fazla fark atacağımızı düşünmüyorum. Osi yokken hiç bir maçtan tam emin olamıyorum.İbret-i alem için o maçta 4 fark atmalı, taraftarlarımızda stadı hem rakip oyunculara hem taraftarlarına hem de Selçuk’a dar etmeli. Çok büyük bir baskı kurup onları bitirmemiz lazım böylece kimse bir daha böyle bir terbiyesizlik yapmaya cesaret edemesin.
Emre ÇolakHasan Şaş: "Sneijder'i transfer ettik, ben bir orta saha oyuncusunu konsantre etmeye çalışıyorum. Bana "Sneijder'e niye bu kadar para verdiniz?" diyor. Yahu sanane? Sneijder, Real Madrid'den Inter'den adamin CV'si var. O, o parayı alacak."
Bu acaba Selçukmuydu
SELÇUK GELİYOR GOL DE GELİYORsevmedim
sevmiyorum
sevmeyeceğim
iğrenç, sinsi bir kişilik. bir an önce fenere hoca olup bizle bağlarını tamamen koparır umarım
SELÇUK GELİYOR GOL DE GELİYOR
Hiç mi hatırı yok Cafer abi
ilk 2 sezon iyiydi yaw zaten ona şüphe yok.İlk sezon frikikleriyle çok kritik puanlar kazandırdı
İkinci sezonda da çok iyi olmasa da idare etti
Gerisi bence de ilk 2 senesine kıyasla sönük bir performans
Doğru söylüyorsun Cafer abiilk 2 sezon iyiydi yaw zaten ona şüphe yok.
3. sezon sıçmaya başladı forma çıkarma mevzusu da o zaman oldu zaten
bi de bana tepki gösterenler gerçek gsli değil falan bi ton zırvaladı, maaşında zerre indirim yapıp kolaylık sağlamadı yabancılar bile yaparken
ünal aysalın yaptığı rezil sözleşme sayesinde 35e kadar 3.5 milyonu götürdü.