Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: # Selçuk İnan
Süper olur.Arda da gitmezse daha güzel olur
Süper olur.Arda da gitmezse daha güzel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler !! Kaynak TRT-3 filan denmiş de bi caps bi link filan yok mu ?? Yanlış anonsa kurban edildiğimizin farkındasınızdır umarım !
Beyler !! Kaynak TRT-3 filan denmiş de bi caps bi link filan yok mu ?? Yanlış anonsa kurban edildiğimizin farkındasınızdır umarım !
Bu kadar büyütmeyin Selçuk'u
Emre Çolak 1 sene içerisinde Selçuk, Jaja ve Collman'ın toplamından daha iyi oyuncu olur üzerine düşülürse.
Ama fiziği zayıf demi?
Barcelona izlerken kimse İniesta bu takımda oynayamaz fiziği zayıf demiyor?
Selçuk alınmasın demiyorum fakat elimizdeki değerlere sahip çıkalım diyorum. Onları görelim. Devre başından beri orta sahada oynatsak Emre'yi bu gün herkesin kurduğu kadroların içerisinde ismi geçiyor olurdu. Dahası en azından UEFA kupasına giderdik.
Ayrıca Selçuk iyi oyuncudur ama çok da iyi oyuncu değildir. Sadece Türk pasaportu taşıdığı için eşlenikleri arasında bulunmaz hint kumaşı muamelesi görmektedir.
Benzer paralara oynayabilecek çok daha iyi oyuncular vardır.
Bu transfer yapılsın göbek atarım, göbek.![]()
Bu kadar büyütmeyin Selçuk'u
Emre Çolak 1 sene içerisinde Selçuk, Jaja ve Collman'ın toplamından daha iyi oyuncu olur üzerine düşülürse.
Ama fiziği zayıf demi?
Barcelona izlerken kimse İniesta bu takımda oynayamaz fiziği zayıf demiyor?
Selçuk alınmasın demiyorum fakat elimizdeki değerlere sahip çıkalım diyorum. Onları görelim. Devre başından beri orta sahada oynatsak Emre'yi bu gün herkesin kurduğu kadroların içerisinde ismi geçiyor olurdu. Dahası en azından UEFA kupasına giderdik.
Ayrıca Selçuk iyi oyuncudur ama çok da iyi oyuncu değildir. Sadece Türk pasaportu taşıdığı için eşlenikleri arasında bulunmaz hint kumaşı muamelesi görmektedir.
Benzer paralara oynayabilecek çok daha iyi oyuncular vardır.
Sabri Ugan:Galatasaray,Selçuk'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.