Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Süper olur.Arda da gitmezse daha güzel olur

Muhteşem Olur Kalströmle Türkiyenin En İyi 2 Orta Sahasını Oluştururlar ! Önlerinde Oynayanda Çok Ama Çok Rahat Eder !

Beyler !! Kaynak TRT-3 filan denmiş de bi caps bi link filan yok mu ?? Yanlış anonsa kurban edildiğimizin farkındasınızdır umarım !

Fenere gitcegini sanmiyorum.

Galatasaraya gelecegini de sanmiyorum.

He tabi Gelirse sevinirim.

bi yandan da üzülürüm, Lorik Cana icin.

bu haber gercek olmali 23 une kadar bir aksilik falan olmasinda manyak dehset otesi bir transfer olur...

yalnız selçugun gelmesi bile takımın gücünü 2-3 kademe arttırır.abartmıyorum.ciddiyim.

Bu transfer yapılsın göbek atarım, göbek. :D

Bu kadar büyütmeyin Selçuk'u

Emre Çolak 1 sene içerisinde Selçuk, Jaja ve Collman'ın toplamından daha iyi oyuncu olur üzerine düşülürse.

Ama fiziği zayıf demi?

Barcelona izlerken kimse İniesta bu takımda oynayamaz fiziği zayıf demiyor?

Selçuk alınmasın demiyorum fakat elimizdeki değerlere sahip çıkalım diyorum. Onları görelim. Devre başından beri orta sahada oynatsak Emre'yi bu gün herkesin kurduğu kadroların içerisinde ismi geçiyor olurdu. Dahası en azından UEFA kupasına giderdik.

Ayrıca Selçuk iyi oyuncudur ama çok da iyi oyuncu değildir. Sadece Türk pasaportu taşıdığı için eşlenikleri arasında bulunmaz hint kumaşı muamelesi görmektedir.

Benzer paralara oynayabilecek çok daha iyi oyuncular vardır.

Iniesta'nın fiziği zayıf değil aynı şekilde Messi'nin de zayıf değil. Boylarına oranla çok güçlü fizikleri varken Emre öyle değil. En son maçta bile kaç kere ikili mücadelelerde hemen yere düştü. Bacaklarını güçlendirmesi lazım, boyu çok küçük ilk hamlesi çok hızlı ama o topla dribblinginin boyuna göre daha hızlı olması gerekiyor.

Emre'yi bu kadar büyütmeniz Emre'nin değerini arttırmaz aksine bu söyledikleriniz ona zarar verir. Bu kadar abartmaya gerek yok.

Emre Çolak'tan hiç ümidim yok, kapasite falan görmüyorum, Fenerli Aygün'r benziyor, sadece teknik var, fizik çok zayıf ve dirençsiz daha da önemlisi futbol zekası ve bilgisi kıt. Superligde oyuncu bile olmaz Emre'den, Bank Asya'da tutunursa iyidir.

Bu kadar büyütmeyin Selçuk'u

Emre Çolak 1 sene içerisinde Selçuk, Jaja ve Collman'ın toplamından daha iyi oyuncu olur üzerine düşülürse.

Ama fiziği zayıf demi?

Barcelona izlerken kimse İniesta bu takımda oynayamaz fiziği zayıf demiyor?

Selçuk alınmasın demiyorum fakat elimizdeki değerlere sahip çıkalım diyorum. Onları görelim. Devre başından beri orta sahada oynatsak Emre'yi bu gün herkesin kurduğu kadroların içerisinde ismi geçiyor olurdu. Dahası en azından UEFA kupasına giderdik.

Ayrıca Selçuk iyi oyuncudur ama çok da iyi oyuncu değildir. Sadece Türk pasaportu taşıdığı için eşlenikleri arasında bulunmaz hint kumaşı muamelesi görmektedir.

Benzer paralara oynayabilecek çok daha iyi oyuncular vardır.

Bana göre yerli olarak ülkemizdeki mevkiisinin 1 numarasıdır Selçuk. Emre Çolak varsın oynasın takımda. Selçuk'un alınması Emre'yi etkilemez, mevkiileri farklı. Biz de seviyoruz Emre'yi.

Sabri Ugan:Galatasaray,Selçuk'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

trt-spor her konuda anlaştı falan demişti dün gece..

evet dün trt de acikladilar hatta ertem de aynisina dedi oda aldigim kaynak dan dedi gerci ama oda trt nin haberini söylemistir

Selçuk---Hamit

----Cana------

Kısır olur bence, Selçuk ve Hamit aman aman yaratıcı oyuncular değil, golsayısı ve sezgileri de sınırlı zaten. Bu yuzden Selçuk ve Hamit'i Cana gibi futbol katili biriyle değil, belli bir oyun zekası tekniği olan bir dmc-mc yle tamamlamak lazım.

Geri
Üst Alt