Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

E peki neden Trabzonla kontrat yenilemedi,madem gelecek seneyi düşünmüyor.

Bu adamın aklında net Avrupa'ya gitmek var.Belki de teklif geldi,gerçekten gidecek ama şampiyonluk yarışına etki etmemek için açıklamıyor.

Valencia da istiyomus Ersin Düzen söylemişti.

Şu yazdığına kendin bile inanmıyorsun ya neyse.İki günde bir başkan değişti,şampiyonluk adayı olduk hemen.Başkan takımın 3'te 1'i gönderilecek diyor,hadi gerçekten altyapıdan 3-5 oyuncu alsan 5-6 transfer demektir bu.Bu şartlarda kime sorsan Trabzon'un şansı daha yüksek der.

ben ınanıyorum.bence bu sene senin galatasaray nedır,neresıdır hakkında fıkırlerını degıstırmıs.seneye gs kadrosunu kurunca ts den her zaman daha buyuk bır sampıyonluk adayıdır.

ben demıyorum

Bence kesin geldi Selçuk.Ünal aysal kaliteli yerli 2 3 oyuncuyla ileri aşamaya geldik demişti.Teriminde en çok sevdiği adamların başında Selçuk gelir.Hamit Reale gitmesse Hamitte seneye bizde bence.

ben ınanıyorum.bence bu sene senin galatasaray nedır,neresıdır hakkında fıkırlerını degıstırmıs.seneye gs kadrosunu kurunca ts den her zaman daha buyuk bır sampıyonluk adayıdır.

Bu sezonun başı dahil,son 3-4 senedir kurduğumuz kadrolar kalite açısından Trabzonspor'dan daha iyiydi.Ama olmadı,neden?Takım değiliz.

Biz hala takım değiliz,herşeyi tekrardan başa sarıp takım kurulacak ve bu takımın takım gibi oynaması beklenilecek.Bu iş bir maratonsa,Trabzon'un,Fener'in attığı her adıma karşılık bizim 10 adım atmamız gerekiyor.Onlar maratonun yarısında iken biz baştan başlıyoruz.

Ben objektif oluyorum ve bu şekilde eleştiriyorum.Ünal Aysal başa geldi diye eleştirmeyecek değilim mesela.Eleştirmeme hatasını tüm Galatasaray taraftarı Adnan Polat'a karşı yaptı ve kendi ellerimizle bir canavar yarattık.Bunun olmaması için herşeyi,herkesi eleştirmek benim de hakkım.Sizin yazılarınız duygusal ama sonuç olarak Ünal başkanın da dediği gibi duygusallığa yer verince başarısızlıklar gelebiliyor.

Sonuçta uyum sorunu gibi bir etken her zaman varolmuştur, varolmaya da devam edecektir. Asıl önemli nokta bu süreci olabildiğince kısa tutmaktır. Bunun için de takımın arka arkaya alabileceği birkaç kötü sonuca hemen tepki vermeden sabırlı olabilmeliyiz. Bu sabrı gösterebilmemizin en iyi yoluda beklentilerimizi çok yüksek tutmamaktır önümüzde ki sezon için. Eğer ki bu sabrı gösteremezsek işler daha da kötüye gidecektir. Unutmayalım kimsenin elinde sihirli bir değnek yok. Sn. Ünal AYSAL' ın da Sn. Fatih TERİM' in de.

Tabi ki niye geldin demeyeceğiz.Ama ben bu transferin olma ihtimalini düşük buluyorum,olursa ne ala.

Öncelikle bu ,sıkkın,umutsuz,klübün büyüklüğünün farkına varamamış,fener alır biz alamayız modunda,kendi takımına eşek benzetmesi yapan bilinçsiz,ergen taraftar modelinin değişmesi gerek.

Bunun değişmesi için öncellikle böyle kişilerinin yorumlarına prim tanımamak gerek.He deyip geçmek lazım. Aslında bunlar polat ve sezgin yönetiminin yan etkileri. Her bünye hemen atamıyor üstünden.

Neyse şampiyon olunca hatırlarlar bu klübün büyüklüğünü. Ne de olsa skor,imaj,moda taraftarlığı bu olsa gerek. 106 yıllık klüp geçmişi,500 yıllık tarihi olan GALATASARAY'IMA zavallı muamelesi yaptırmam.

Bu muameleyi yapanı GERÇEK G.Saray'lı olarak tanımam. İstersek ALAYINI ALIRIZ.

Galatasaray'a niye gelmesin?Adam Galatasaraylı.En iyi arkadaşı Arda burda.Yerli oyuncuların gözünde 1 numaralı hoca olan Fatih Terim burda.Eskisi gibi ekonomik sıkıntıda değiliz.Uefada yokuz diye mi gelmiyecek bize?Böyle 1 senelik düşünüyosa gelmesin abi zaten.Artık sezgin,polat dönemi bitti.Bunu idrak edemeyen arkadaşlar var

Selcuk Arena'ya ilk geldiginde isinmaya ciktiginda ligtv kameralerina goruntuleri takilmisti. O goruntuleri bulabilecek olan var mi? Sanki o sahada oynamak icin can atiyormus gibi sozler sarfetmisti.

Selcuk Arena'ya ilk geldiginde isinmaya ciktiginda ligtv kameralerina goruntuleri takilmisti. O goruntuleri bulabilecek olan var mi? Sanki o sahada oynamak icin can atiyormus gibi sozler sarfetmisti.

Hamit de Selçuk da çok iyi Galatasaraylılar

@ Çağlar

Senin gibiler yüzünden bizim topçular alemci oluyor işte.Daha gelmeden başlamıssın:mad:

bence değişmez..arda nın çok samimi arkadaşı çünkü..ki fatih terim se işin ucundaki seve seve gelir..

Eğer Trabzon şampiyon olunca gelmeyecekse fener şampiyon olsun:)

Galatasaray'a niye gelmesin?Adam Galatasaraylı.En iyi arkadaşı Arda burda.Yerli oyuncuların gözünde 1 numaralı hoca olan Fatih Terim burda.Eskisi gibi ekonomik sıkıntıda değiliz.Uefada yokuz diye mi gelmiyecek bize?Böyle 1 senelik düşünüyosa gelmesin abi zaten.Artık sezgin,polat dönemi bitti.Bunu idrak edemeyen arkadaşlar var

"galatasaray avrupa'da yok, galatasaray iyi adam alamaz" diyenler, gece olduğunda, "anaa güneş gitti, heralde bir daha doğmayacak" diyorlar sanırım.

Son 2 gündür en az 20 gazeteci, yorumcu vs agiz birligi yapmis gibi Selcuk Galatasaray´da diyor. Hatta dün Reha Muhtar, cok saglam bir bilgi aldim, asla yanilmaz, Selcuk 4 yilligina Galatasaray´da dedi. Ne Trabzon ne de Selcuk yalanladi. Ayrica artik neden olmasin? Selcuk gibi süper yerlileri 500.000 Euro´ya oynatmak isteyen bir yönetimimiz yok. Trabzonspor sampiyonluga oynasa da Galatasaray´dan bahsediyoruz. Bu sene sampiyonluga oynarlar, 10 sene oynamazlar. Arda en samimi arkadasi, ayrica Galatasarayli. Manisaspor´dayken can atiyordu bize gelmek icin, ama Adnan Polat sagolsun digerleri gibi Selcuk´u da alamadi. 3.5 Milyon Euro cok gelmisti o zamanlar.

Insallah gelir. Artik asla alamayiz, Fenerbahce, Besiktas alir, biz alamayiz demiyoruz :) Istedigimizi aliriz. Yeter ki gelmek istesin.

Son 2 gündür en az 20 gazeteci, yorumcu vs agiz birligi yapmis gibi Selcuk Galatasaray´da diyor. Hatta dün Reha Muhtar, cok saglam bir bilgi aldim, asla yanilmaz, Selcuk 4 yilligina Galatasaray´da dedi. Ne Trabzon ne de Selcuk yalanladi. Ayrica artik neden olmasin? Selcuk gibi süper yerlileri 500.000 Euro´ya oynatmak isteyen bir yönetimimiz yok. Trabzonspor sampiyonluga oynasa da Galatasaray´dan bahsediyoruz. Bu sene sampiyonluga oynarlar, 10 sene oynamazlar. Arda en samimi arkadasi, ayrica Galatasarayli. Manisaspor´dayken can atiyordu bize gelmek icin, ama Adnan Polat sagolsun digerleri gibi Selcuk´u da alamadi. 3.5 Milyon Euro cok gelmisti o zamanlar.

Insallah gelir. Artik asla alamayiz, Fenerbahce, Besiktas alir, biz alamayiz demiyoruz :) Istedigimizi aliriz. Yeter ki gelmek istesin.

Her ne konumda olursak olalım hiç fark etmez istediğimiz oyuncu GALATASARAY'a gelecek konum önemli değil geçmiş önemlidir.

inanmak istemiyorum ama gökmen özdemir dün selçuğun kimseyle anlaştığı yok 23 mayısta verecek kararını dedi. çünkü bugün (dün) telefonla konuştum kendisiyle dedi

Geri
Üst Alt