Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Gelirse evde parendeye kalkacağım.Yekta'dan sonra onun 1 gömlek daha üstü ve son derece karakterli bir oyuncumuz daha olur orta sahada.Ancak orta sahaya en az 1 iyi Türk daha(yurt dışında oynayan,genç ve dinamik) ve çok üst düzey bir yabancı oyuncu daha bulmak zorundayız.

Selçuk İnan

Mehmet Ekici

Kim Kallström

Yekta Kurtuluş

Emre Çolak

bu isimler ile hem şimdiyi hem de geleceği kurtarabiliriz gibime geliyor.AMA ÖNCE İMPARATOR SONRA SELÇUK OLSUN.

Arda'nın,Terimin ikna etmesi lazım Selçuğu.Şu anda ona en fazla ihtiyacı olan klüp biziz.Fener sadece bizim güçlenmemizi istemediği için ilgileniyo Selçukla

Hic bir takimin oyle bir luksu yok ve olamaz.

Aynen öyle. Bu işler öyle kolay olmuyor..

Ancak bütün bu transferlerin yanında olgun birkaç futbolcu gerek diye düşünüyorum. Umarım benim aklımdaki gerçek Galatasaraylı İmparatorun da aklında vardır.. Hadi hayırlısı..

inanmak istemiyorum ama gökmen özdemir dün selçuğun kimseyle anlaştığı yok 23 mayısta verecek kararını dedi. çünkü bugün (dün) telefonla konuştum kendisiyle dedi

Selçuk'un 'Ben Galatasaray'la anlaştım' demesini beklemiyordu herhalde :o

Ya şu listelere bir de Volkan Şen ile Murat Ceylan'ı ekleseler tadından yenmez..

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Trabzonsporlu Selcuk Inan, Galatasaray ile kesin anlasmaya vardi. Hayirli olsun.

Karakteriyle,duruşuyla,futboluyla Galatasaray'a yakışan bi futbolcu.Son yıllarda yaptığımız en büyük transfer.Ayhan eziyetinden bizi kurtaracak futbolcu.Duran topları Sabrinin elinden alacak adam.Büyük transfer helal olsun

Emre ile Selçuk'u kıyaslamak Pedro ile Messi ile kıyaslamak gibi bir şey.

Selcuk Inani Selcuk Inan yapan Senol Günestir arkadaslar. Senol Günesten önce ortalikta bile yoktu..söz konusu edilmiyordu. Trabzonda hicbir oyuncu 3Büyüklerde oynayamaz deniyordu. Bence selcuk diger GSdeki yildizlardan bir farki yok. Bizim sistemimiz yok cünkü..

Selcuk Inani Selcuk Inan yapan Senol Günestir arkadaslar. Senol Günesten önce ortalikta bile yoktu..söz konusu edilmiyordu. Trabzonda hicbir oyuncu 3Büyüklerde oynayamaz deniyordu. Bence selcuk diger GSdeki yildizlardan bir farki yok. Bizim sistemimiz yok cünkü..

Selçuk İnan türkiyenin xavisidir.Emre Belözoğlunun zamanı geçiyo artık adam 30 yaşına girdi.Selçuk daha 26 yaşında

Gelirse formasını alacağım ender futbolculardan olur

2007-2008 sezonunda Sami Yen'de Orkun'u avladığı 2 füze hala aklımda :D

Bu adamı biri çıkıp Rijkaard döneminde alsaydı şu an bambaşka bir noktadaydık. Gerçekten Rijkaard'ın kaderini belirleyen yapılmayan orta saha transferleridir.

Selçuk hayırlı olsun.Yerli Xavi.Emre'den sonra alabileceğimiz en iyi yerli MC idi.

Bu adamı biri çıkıp Rijkaard döneminde alsaydı şu an bambaşka bir noktadaydık. Gerçekten Rijkaard'ın kaderini belirleyen yapılmayan orta saha transferleridir.

Çok doğru , Biliyorsun Iste Rijkardin 4-3-3 oynatacagini , biliyorsun adamin nasil sistemden hoslandigini , biliyorsun adam pasa dayali futbol oynatacagini , ama sen ona kimleri veriyorsun Baris , Mustafa , Ayhan , Cana peki bu oyuncular o sistemin oyunculari mi , kesinikle hayir ....

Ama artik ileriye bakalim Selcuk Inan super oldu valla , Aysal bomba gibi geldi .

Geri
Üst Alt