Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Şansal büyüka durduk yere selçuk galatasarayda demez

Herkes diyor Selçuk Galatasaray da falan ama dün Gökmen Özdemir de aynı şeyleri söyledikten sonra Ercanın sinsi sinsi gülmesi aklıma pek iyi şeyler getirmedi.

Evet bende izledim. O ufaklık maskot çocuk yok mu maratona katılmaya başlayan :) onun sözlerine karşılık mecburen polemik olmasın diye açıklama yapmak zorunda kaldı şansal. Şöyle dedi : Şampiyonluk mücadelesi veren takım için bu haberi açıklamak ne kadar doğru bilinmez ama Şampiyonluğa oynayan takımlardan birinin orta saha oyunculardan birisi ile 4 yıllık bir anlaşmaya vardı Galatasaray.

Kısacası : Hayırlı uğurlu olsun..

Herkes diyor Selçuk Galatasaray da falan ama dün Gökmen Özdemir de aynı şeyleri söyledikten sonra Ercanın sinsi sinsi gülmesi aklıma pek iyi şeyler getirmedi.

Geçsin aynanın karşısına yamuk burnuna ve komik suratına gülsün.

Taurasi' de nasıl kapak yaptıysak Selçuk'ta da kapağa hazır olsunlar kuşlar :D

Herkes Galatasaray'lı diyor ama bizim iş yerinde bi Trabzon'lu var ve inanılmaz fanatik.Bugün konuştuk dedi bana Selçuk,Fener'li ve oraya gideceğini söyledi.Yada Galatasaray'a gelmesini istemediği için öyle söyledi.

Herkes Galatasaray'lı diyor ama bizim iş yerinde bi Trabzon'lu var ve inanılmaz fanatik.Bugün konuştuk dedi bana Selçuk,Fener'li ve oraya gideceğini söyledi.Yada Galatasaray'a gelmesini istemediği için öyle söyledi.

Her duyduğumuza inanacaksak işimiz yaş.

Selçuk trabzonsporla 1+1 yıllığına imzalayacak .....

158816_131644740243247_131642713576783_42110_1090_b.jpg

trt3 - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

Burdan izleyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt