Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

yok daha neler. ama cezasını çekecek. sezon sonuna kadar yedeğe atılmalı

Ne yaptiginin videosunu koyar misiniz ?

Sakatlığı vardı oyundan çıkmak istedi. Mancini oyunda kalmasını söyledi. 2 dk falan kaldı oyunda sonra çıktı. Çıkarken formayı çıkarıp Tugaya verdi ve soyunma odasına gitti. Az önce Mancini Lig TV'ye yaptığı açıklamada Selçuk'un sakatlığının olduğunu biliyordum fakat ondan kendisini yere bırakmasını istedim dedi.

Ft'nin manevi evladi sasirtmadi bizi

Sen de sat bizi manevi baban gibi

Sevgili Galatasaraylılar sıcağı sıcağına fevri davranıyorsunuz, bence de olmaması gereken bir hareketti ancak bir yarın olsun yönetimle de hocayla da görüşülür bir şekilde çözülür bu olay. Selçuk'a da yazık etmeyelim.

derhal kadro dışı bırakılmalı,bu ne terbiyesizlik be git manciniyle ne konuşursan konuş en kritik an dakika 85 oyundan çıkıcam ben...neyse :mad-49:

Tamam anladık,Selçuk gitmeli,kaç tane konu açıldı.

Sakatlığı vardı oyundan çıkmak istedi. Mancini oyunda kalmasını söyledi. 2 dk falan kaldı oyunda sonra çıktı. Çıkarken formayı çıkarıp Tugaya verdi ve soyunma odasına gitti. Az önce Mancini Lig TV'ye yaptığı açıklamada Selçuk'un sakatlığının olduğunu biliyordum fakat ondan kendisini yere bırakmasını istedim dedi.

Anlattigin kadariyla ortada defolsun gebersin gibi bi durum yok gibi . Ama bizim insanimiz degisik o yuzden neye ne tepki verecegi belli olmuyor .

Aylar sonra azbuçuk iyi oynadı ya. Trip atma hakkı buldu sanırım kendinde. Sezon sonu biz göndermesekte kendi gitmek istediğini kendi gösterdi "alın formayı" diyerek.

Formayı çıkarıp Tugay'a vermesi de her şeyi kendi açısından bitirdiğinin göstergesidir. Haftaya yine oynarsa teknik heyete de yazıklar olsun!

Selcuk yetmez burakı da aradan çıkarmak lazım.Bu ikisi sezon basından beri hiç oynamasa artı 10 puan fazlamız vardı şuan.

Kadro dışı bırakilmasi lazim diğer yazılanlara katilmiyorun, cikip özür dilemeli yasadigi gerginliği anlatmali

formaya saygisizlik yapmasa haklilik payi var derdim aci cekiyodur cikmak isteyebilir ama formaya yaptigi kabul edilemez..

Resmen formaya hakaret etti, mancini hatalı olabilir belki tamam anladık ama formadan ne istiyon birader?

Burak-Selçuk-Drogba-Ebue çok acil bu takımdan gönderilmeli..

Ne oynuyorsun da trip atıyorsun sen terim olsaydı da atsaydin bu tripleri para ediyorsun satilmali

Anlattigin kadariyla ortada defolsun gebersin gibi bi durum yok gibi . Ama bizim insanimiz degisik o yuzden neye ne tepki verecegi belli olmuyor .

Sorun Selçuk değil. Bugün çok net bir şekilde gördüm ki sorun Mancini. Resmen Selçuk'un sakatlandığını biliyordum ama ona kendisini yere bırakması gerektiğini söyledim dedi. Spiker aranızdaki tartışma tamamen zamanı geçirmeye yönelikti diye sorduğu soruya Evet diye cevap verdi.

Geri
Üst Alt