Selçuk İnan: "Türkiye'de maalesef böyle. Bütün hayatım boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama anlatabildiğimi düşünmüyorum. Hiç yanlış yapmasanız da bir algı olabiliyor, bir şeyler istemediğiniz gibi gidiyor. Hep kendinizi savunmak için çaba sarf ediyorsunuz. "Ben aslında öyle biri değilim, ben böyle bir şey yapmadım, ben işimi yapıyorum." diyorsunuz. Bazen karşılığı oluyor, bazen olmuyor. Bu da artık yoruyor.
Bildiğim bir tek şey; kalbimde Galatasaray taraftarının hepsi var. Hiçbir yerde de kötü söz söylemedim, söyletmedim. Ancak taraftarların bana olan teveccühü bugün olur, yarın olmaz. Bu onların bana nasıl baktığıyla ilgili. Bir gerçek var ki geçmişte çok önemli başarılar yakaladığınız takımlarınızdan başka bir takıma gittiğinizde "hain'" ilan ediliyorsunuz.
Aslında çok düzgün bir duruşunuz olsa dahi maalesef istemediğiniz ithamlarla da karşılaşabiliyorsunuz. Bugün Galatasaray taraftarları sevgi gösterisinde bulunmadı.
Belki bundan yıllar sonra Kocaelispor taraftarları da bana aynı şeyi gösterecek. Trabzonspor taraftarları da bana bunu yaptı. Ancak en nihayetinde geçmişe dönüp baktığımda şükürler olsun ki hep düz durdum, hep düzgündüm, hep dürüsttüm. İşimi severek, saygıyla yaptım. Asla profesyonel işimden ödün vermedim."