Haber Selçuk İnan: "Karamboller ve yan toplar dışında net pozisyon vermedik"

Şunun takımı ligde 3 maç kazanmış, söyleyecek birşey yok, demek lig bu derece dandik. Hocalık namına da hiçbir şeyi yok torpille ve lobisiyle hocalık yapıyor, en ufak bir oyun karakteri yok takımının.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk İnan: "Türkiye'de maalesef böyle. Bütün hayatım boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama anlatabildiğimi düşünmüyorum. Hiç yanlış yapmasanız da bir algı olabiliyor, bir şeyler istemediğiniz gibi gidiyor. Hep kendinizi savunmak için çaba sarf ediyorsunuz. "Ben aslında öyle biri değilim, ben böyle bir şey yapmadım, ben işimi yapıyorum." diyorsunuz. Bazen karşılığı oluyor, bazen olmuyor. Bu da artık yoruyor.

Bildiğim bir tek şey; kalbimde Galatasaray taraftarının hepsi var. Hiçbir yerde de kötü söz söylemedim, söyletmedim. Ancak taraftarların bana olan teveccühü bugün olur, yarın olmaz. Bu onların bana nasıl baktığıyla ilgili. Bir gerçek var ki geçmişte çok önemli başarılar yakaladığınız takımlarınızdan başka bir takıma gittiğinizde "hain'" ilan ediliyorsunuz.

Aslında çok düzgün bir duruşunuz olsa dahi maalesef istemediğiniz ithamlarla da karşılaşabiliyorsunuz. Bugün Galatasaray taraftarları sevgi gösterisinde bulunmadı.

Belki bundan yıllar sonra Kocaelispor taraftarları da bana aynı şeyi gösterecek. Trabzonspor taraftarları da bana bunu yaptı. Ancak en nihayetinde geçmişe dönüp baktığımda şükürler olsun ki hep düz durdum, hep düzgündüm, hep dürüsttüm. İşimi severek, saygıyla yaptım. Asla profesyonel işimden ödün vermedim."

Ulan mal herif 3 topu direkten donmus rakibinin golu yenmis 1 penaltisi verilmemis..Koca macta 1 pozisyona girmissin hala nasil boyle mala bagliyorsun ? Yok ama hata bizde boyle yakaladim mi 3-4 tane atmazsan konusurlar

İki sezondur bana göre kadro kalitesi açısından ligin en zayıf takımlarından biri ve takımı iyi götürüyor. Seyircinin de etkisi var.

Ezik seni ezik... Aç bir daha izle maçı. Yapabileceğimiz her şekilde atak yaptık tıpkı Galatasaray kariyerinde yanına MELO gibi bir futbolcu denk gelmesi gibi bu maçta da çok şanslıydın. Apo'nun attığı gol adım gibi biliyorum en çok seni yaktı. İçten pazarlıklı sinsi herif seni... Asla ama asla iyi bir hoca da olamayacaksın.

Ben farklı bir maç mı izledim bilmiyorum... her türlü pozisyona giren bir takım 2 top direkten dönmüş. Sayılmayan bir gol... kafa var şut var herşey var... gol sayısı sadece düşük... şimdi gol sayısına bakıp da milleti konsolide etme çaban nedir? Karamboller haybeye mi oluşuyor? Yan toplar pozisyondan sayılmıyor mu?

Her neyse... şayet son vuruşları daha etkili yapsak ya da kalecinin iyi performansı olmasa 4 5 e gidecek maçı 1 0 kaybettin... Bunun üzerinden iyi oynadık manipülasyonu yapmanın anlamı yok... oynadın rakibi tebrik ederim iyi oynadılar biz de iyi direnç gösterdik deyip geçmen lazım...

Geri
Üst Alt