Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

yahu tamam yaptığı yanlış da bu kafayla melo riera yı dövdüğü vakit de tekmeyi basmamız lazımdı.sakin düşünelim, bi hal çaresine bakılır yarın.

Derhal Kaptanligi alinmazsa Mancini de adam degildir, ne bu artik yaa, gittikce tuhaflasiyor..

Ulan trnin en büyük takımındasin, paraya para demiyorsunuz ama hala mutsuzsunuz. Derdiniz ne lan sizin? Defolun gidin lan o zaman sizin tribinizimi cekicez.

Yaptıkların için teşekkürler, şimdi yallah...

Umarım aysal cezasını verir sürekli profesyonellikten bahseden kişi cezasız bırakmamalı

Üzerinden çıkartıp attığın forma evde çıkartıp kirli sepetine attığın boklu tshirt değil, Galatasaray forması.

Kolundan çıkartıp attığın kaptanlık pazubandı, Galatasaray kaptanlık bandı.

O yere attığın bant, Omzu çıksa bile oyundan çıkmayan, kolunu vücuduna bandajla yapıştırtıp oyuna devam eden Bülent Korkmaz'ın taktığı Galatasaray kaptanlık pazubandı.

Kazandığın parayı rüyalarında bile göremeyen, o forma için hayatını feda edecek binlerce çocuk ve genç var sokaklarda.

Yapılacak 2 şey var;

1-Yarın sabah tüm camiadan özür dilersin

2-Eğer bu özürü dilemezsen İNŞALLAH en yakın zamanda bu takımdan gidersin..

Şimdi adam sormazlar mı? Fenerbahçe ile anlaşma yaptın da trip atacak özellikle bu maçı mı buldun?

Türk futbolcusu budur işte. Egitimsiz, cahil, artist...

Bu sezon 1 maç bile oynamadın adam akıllı sakatsan söylersin kenara bekler değişirsin ne demek sakatım çıkıyom ben ya takımı 10 kişi bırakıyon

Eskiden efendi ve iyi oyuncu olarak tanırdım ama son 1.5 senedir çok değişti.

derhal sözleşmesi fesh edilmeli ve evine gidip evi taşlanmalı

Tek bir soru soracam, eğer bu yasadıklarını Mancini ile değil Fatih Terim'le yasasa aynı tepkiyi gösterecekmiydi?

bu ne trip yahu,galatasaray sana mı mahkum selçuk efendi?staddan değil kulüpten de defolsun gitsin,seni anadolu takımları paklar sahte kaptan

hit the road jack

fenere yada atletico madrid'e iteleyelim bunu.

Kendini Sneijder ile kıyaslıyor ve kıskanıyor ama onun yarısı kadar takıma katkısı yok. Önce adam gibi oyna sonra trip at.

Geri
Üst Alt