Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Hepiniz YAZIKLAR OLSUN!, bu adam bir bucuk sene önce ne maclar kurtardi neler yapmadi. Emege saygi lütfen, elestirebiliriz, ama Defol mefol olmaz

Geçmişle bu kadar yaşayıp bunun adına da vefa demeyin artık.

Geçmişte cok iyi işler yaptıkları için H.Şükür ve Hagi ile devam etseydik o zaman.

1 senedir aralıksız kötü performans gösteren bir oyuncu öz eleştiri yapmayıp suçu başkalarında arıyor ve trip atıyorsa sorun ondadır.

Gitsin başka takımda kız gibi trip atsın

Sneijder'dan önce " Bu ülkenin süper star virtüözü benim " havalarında olan,

Sneijder geldikten sonra " Aha şimdi s...tık. Ortasahanın kralı geldi kel göründü" moduna geçen arkadaş...

İki açıdan bakalım.

1- Selçuk formsuz ve bir sıkıntısı var (bunu kimse bilemiyor) belki oynatıldığı bölge ya da TD'nin ilgisi. Ama var. Bu açıdan kötü formunu kendi de bildiği için son 2-3 maçtır tepkide aldığı için duygusallık yapıp refleks gösterdi.

2- Gitmek istiyor çokta. Bu noktada profesyonelce davranmalıydı.

Her iki açıdan da yaptığı yanlış ancak acımasız da olmamak lazım. Selçuk'tan önce Başkan ve Mancini gitmeli.

Beyler birincisi sakin olmakta fayda var..herkes yanlıs dusunuyor..bugun selcuk ınan ıyıydı kotuydu tartısmıyorum ancak en ısteklısıydı en cok kosandı en mucadele eden adamdı o ana kadar..dogru mu? dogru..taraftar orda drogbaya pas atmadı dıye ahh uhh edınce bı sakatlık numarası yaptı ancak anlayısla karsılamak gerek o ana kadar esek gıbı kosan adama haksızlık edıyoruz bole yaparak..adrenalınden dolayı bole bı tepkı vermıs olabılır anlayıslı vefalı olmakta fayda var...selcuk gıbı adamı cok ararız

Saçmalamayın. Şöyle bi yabancı sınırında Selçuğu kaybedersek neler olur.. Ceyhun mu oynasın her maç

Kendini takımdan üstün görüyor , takımın olmazsa olmazı vazgeçilemezi olarak görüyor kendini ,,

Bu arada üstteki arkadaşlarında uyarıları da akılcı.

Selçuk ile iletişime geçmeli yöneticiler (tabi varsa...) sorunu ne öğrenilmeli. Ben parasal vs.. olduğunu düşünmüyorum. Tanımasam da bunu garanti ederim çünkü Selçuk öyle biri değil. Başka bir problem var.

Ayrıca, bu takımdan bu taktikle bu sistemle cacık olmaz.

defol sun gitsin bu gün de yine hic bir katkisi yoktu, fazla kosuyor ama bi de dogru yerde ciktigini görmedim sadece bizim sahamizda tople cikiyor, cizgiyi gectigi an ya geri dönüyor yada sacma sapan burak a top atiyor...

Artik haftaya Hamit mi, Umut mu yavas yavas birisini alistirmaliyiz.

sıcagı sıcagına bole kararlar ve kotu seyler solememek gerek..umarım ayrılmaz selcuk...

O forma o şekilde çıktı mı bir daha giyilmez... DEFOL....

Ulan adam diye göklere çıkardığımız selçuk formayı ve bandı çıkardı tugay hocaya verdi , taraftarın dalga geçtiği şaklaban muamelesi yaptığı sabri yine aslanlar gibi taktı kaptanlık bandını...Yedek bırakırsın , kadroya almazsın ne trip atar ne artislik yapar yetenekleri çerçevesinde oyuna girdiğinde canına dişine takar aldığın her kuruş helal olsun sana aslanım...Dünkü çoçukların bir tarafı kalktı kendilerini takımın sahibi zannediyorlar...

Efsane olacakken kendi kendini bitirdin. Kaptanlık pazubandını atmak, forma çıkartmakta neyin kafası trip in batsın...

Sadece Vine videousuna göre yorum yapıyorum. Burada o kadar adam da saydırdığına göre bir bildikleri vardır , bu taraftar yeri geldi Hagi'yi, Hakan Şükür'ü bile ıslıkladı . O formanın ne demek olduğunu bilmeyen adam, isterse Messi olsa takımda tutmayacaksın. Bir maç kazanmışız burnumuzdan getiriyor, neyin tribisin aslanım.

Bu arada üstteki arkadaşlarında uyarıları da akılcı.

Selçuk ile iletişime geçmeli yöneticiler (tabi varsa...) sorunu ne öğrenilmeli. Ben parasal vs.. olduğunu düşünmüyorum. Tanımasam da bunu garanti ederim çünkü Selçuk öyle biri değil. Başka bir problem var.

Ayrıca, bu takımdan bu taktikle bu sistemle cacık olmaz.

Ne problemmiş mübarek 2 sene oldu. Selçukta olan problem belli bitti adam artık tükendi, anlayın bu saatten sonra tepetaklak aşağıya gider avrupaya iyi paraya kilitlemek lazım.

İki açıdan bakalım.

1- Selçuk formsuz ve bir sıkıntısı var (bunu kimse bilemiyor) belki oynatıldığı bölge ya da TD'nin ilgisi. Ama var. Bu açıdan kötü formunu kendi de bildiği için son 2-3 maçtır tepkide aldığı için duygusallık yapıp refleks gösterdi.

2- Gitmek istiyor çokta. Bu noktada profesyonelce davranmalıydı.

Her iki açıdan da yaptığı yanlış ancak acımasız da olmamak lazım. Selçuk'tan önce Başkan ve Mancini gitmeli.

Başüstüne. Başka bir isteğin varsa çekinme söyle. :)

büyük kaptannnnnnnnnnn

Bu sene kötü bence. Geçen sene gayet iyiydi Selçuk.

Alakası yok geçen sene fener maçına kadar selçuk yoktu, koşmuyor toptan kaçıyordu kaç maç aynısıydı sivas maçında tavan yaptı.

Dediğim gibi selçukta tükenmişlik sendromu var ha geri kazanabilir miyiz bilemem, ama isterim kazanmasını önce buraktan ayırmak lazım. Sonra adam gibi bir yaz dönemi belki ama artık olmaz gibi.

Bu ülke içinde olmaz dışarıya gidip disiplin görmeli aynı arda gibi.

Geri
Üst Alt