Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Ya şu adamı savunanları anlamıyorum. Milyonlarca insanın taptığı o formayı çıkarıp attı, ben başka maç mı izledim neyini savunuyorsunuz bu hareketin. Kaptan olması olayı daha da vahim kılıyor.

Ya Arda baya kilolu 60ci dakika dan sonra yürümek bile zor geliyordu, bi resimlere bak 66li ardaya ve 10 no lu ardaya. adam kilo veregecine her gün baska bi magazine cover sinda cikiyordu, antremandan fazla istanbul u geziyordu.

En az 5 kilso fazla vardi. Gitti ve ilk isi o arti kilolarini vermek oldu. Kin ve nefret degil, Burak her mac en az 2-3 yüz de yüz lük gol kaciriyor, eline sahip cikamiyor, herdefasi rakibin yüzünde. Adam offansinv faul yapiyor top kendisindeyken. Selcuk Inan ise berbat oynuyor gecen sezon dan beri. Ilk yarim sezon dedik ki Melo yüzünden, mac yapmadi diye, Melo kisa dogru düzeldi, Selcuk hala berbat oynadi, son iki maci iyi oynadigi icin taraftar birden diyorki gecen sezon iyidi...

aynı fikirdeyim sen de olaya performans olarak bakıyorsun ki selçuk bu sene çok kötü ama koşuyor bu adam istediklerini yapamıyor ilk sezonda bu kadar mücadele ediyordu başka sıkıntıları var, demek ki çalışmıyor bunun da cezası belli kadroya almamak ama hoca da bunu yapmıyor,ben şerefsiz karakteriz diyenleri eleştiriyorum yoksa selçuku beğendiğim yok

Bana göre seneye tok olan futbolcular gitmeli, Drogba baya bi para aliyor, ve bu paraya karsin ekstra katki saglamiyor, yani parayi hak edecek katki.

Burak Yilmaz berbat, cok gol kaciyor, illa gol atmak derdinde, atamayinca daha da gerilyior.

Selcuk Inan bugün bitmistir, oysa zaten bana göre coktan pilli bitik birisi, oysa cok severdim, ama inatla her topu Burak a atmasi zaten deli ediyordu.

Burdisso söze gerek yok zaten kira

Eboue cok fazla yerde kaliyor ilk senesi gibi ekstra katki vermiyor.

Hamit belki futbol oynayacak hali varsa. Bunlara karsin futbola ac, istekli daha gencli adamlar lazigm.

bu kadar kolay harcamamak lazım, bu adam iki yıldır karakteri sayesinde taraftarın gönlünü kazandı gerekli ceza verilsin ama toparlar mutlaka ben sabote ettiğine inanmıyorum, demek ki çalışmıyor yeteri kadar,umrunda olmasa öyle bir tepki koymazdı bugün kendince, banane paramı alıyorum bakayım keyfime diyebilirdi

Ben de kötü oynuyor diye bir kez olsun ''bunu gönderin gitsin'' dememişimdir .Tekrar ediyorum maçı izlemedim, sadece özet ya da vine videolarından pozisyonları izledim ve kaptan dediğin adam o triplere girmeyecek hatta giren olursa o an yanına gelip onu sakinleştirenler gibi olaya müdahale edecek.Kaptan dediğinin adamın, yazı tura atışlarına katılmaktan daha büyük sorumlulukları vardır. O ara GG bile bir şeyler söylemiş muhtemelen sakin ol gibisinden cümlelerdir yani Mancini ile anlaşamıyor işte bu net görülüyor ama her maç bu tarz şeylere gerek yok, işini yapsa zaten kimse bir şey demezdi ama hem bunlar hem de kötü performans haliyle tepkiyle karşılık buldu.

aynı fikirdeyim sen de olaya performans olarak bakıyorsun ki selçuk bu sene çok kötü ama koşuyor bu adam istediklerini yapamıyor ilk sezonda bu kadar mücadele ediyordu başka sıkıntıları var, demek ki çalışmıyor bunun da cezası belli kadroya almamak ama hoca da bunu yapmıyor,ben şerefsiz karakteriz diyenleri eleştiriyorum yoksa selçuku beğendiğim yok

tabiki ilk olarak hep nasil oynadigi önemli, Selcuk futbolu kafada bitirmis, evet en fazla kosan adam hep bizde, ama saklanarak futbol oynamak da isie yaramiyor, isterse 16 km kossun, aradigin lazigm oldu yerlede yoksan neye yarar ?

Tek Bizim sahamizda ön plana cikiyor pas atiyor, sonra kaybolluyor, yada burak i ariyor, top rakibe düsüyor. Yani her defasi topu hediye ediyoruz, ve o top da atak olarak geri dönüyor.

Karekterli bulurdum kendisini, ama bugün baya üzdü Forma isinle, yani bu okulda da mi herdefasin aglayip eve gidiyordu ögretmen memun olmayinca mi ? 29 yasinda adam bunlar es gecmlei, heleki Futbolcu isen, ve Galatasaray gibi yüksek baskili bir takimda oynuyorsan, olmuyorsa ozaman yanlis yerdemis. Avrupa Maclarda zaten hic ve hic bir zaman ön plana cikamadi

Yaptığı yanlış bunun tartışılacak bir yanı yok. Oturup konuşulur. Eğer ben yanlış yaptım izin verirseniz düzeltmek için elimden geleni yaparım diyorsa, tekrar takıma kazandırılmalıdır. Ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum diyorsa karşılıklı anlaşıp yolları ayırmalıyız.

nerden nereye. anlamakta güçlük çekiyorum cidden. bugün en son ıslıklanmadan önce drogba ile verkaç yapması lazımdı. drogba pası verdi boşa kaçtı selçuk boş boş bakındı sağa sola. geçen yıllar bunları yapardı selçuk. beklentimiz olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz, çünkü bu pasları gördük selçuktan. sonrasında ıslıklanıp baldırını tutup çıkmak istemesi hoş olmadı.

ben forma olayına buradaki birçok kişiden farklı bakıyorum(belki de selçuk a olan sempatimden dolayı). o pozisyon öncesinde mancini ile de bir şuttan sonra tartıştı. bir sıkıntı olduğu kesin. sanki formayı alın siz oynayın der gibiydi. yoksa formayı çıkartıp yere atma vs gibi bir olay olduğunu düşünmüyorum. kolay kolay hiçbir futbolcu yapmaz bunu ve selçuk un da yapacağını düşünmüyorum.

tepki mancini ye idi bence ancak yanlış anlaşıldı. keşke maçı tamamlayıp maç sonu bir açıklama yapsaydı ya da yarın bir basın toplantısı düzenleyip öyle yaksaydı kendini de kulübüde.. hoş olmadı ama yine de o kadar gaddar olmamak gerektiğine inanıyorum.

bugün benzer bir şey şino yapsa manciniye ya da taraftara kızıp bu kadar tepki gösterileceğini sanmıyorum.

taraftarda artık bir algı oluştu bizde, burak ve selçuk ne yaparsa yapsın fazla tepki gösterildiğini düşünüyorum.

son olarak mancini saha içinde futbolcusuna yüklenerek selçuk u seyircinin önüne attı resmen. keşke sahada medyada futbolcusuna sahip çıkıp soyunma odasında tesislerde halletse futbolcusu ile olan problemini. daha makul olurdu.

nerden nereye. anlamakta güçlük çekiyorum cidden. bugün en son ıslıklanmadan önce drogba ile verkaç yapması lazımdı. drogba pası verdi boşa kaçtı selçuk boş boş bakındı sağa sola. geçen yıllar bunları yapardı selçuk. beklentimiz olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz, çünkü bu pasları gördük selçuktan. sonrasında ıslıklanıp baldırını tutup çıkmak istemesi hoş olmadı.

ben forma olayına buradaki birçok kişiden farklı bakıyorum(belki de selçuk a olan sempatimden dolayı). o pozisyon öncesinde mancini ile de bir şuttan sonra tartıştı. bir sıkıntı olduğu kesin. sanki formayı alın siz oynayın der gibiydi. yoksa formayı çıkartıp yere atma vs gibi bir olay olduğunu düşünmüyorum. kolay kolay hiçbir futbolcu yapmaz bunu ve selçuk un da yapacağını düşünmüyorum.

tepki mancini ye idi bence ancak yanlış anlaşıldı. keşke maçı tamamlayıp maç sonu bir açıklama yapsaydı ya da yarın bir basın toplantısı düzenleyip öyle yaksaydı kendini de kulübüde.. hoş olmadı ama yine de o kadar gaddar olmamak gerektiğine inanıyorum.

bugün benzer bir şey şino yapsa manciniye ya da taraftara kızıp bu kadar tepki gösterileceğini sanmıyorum.

taraftarda artık bir algı oluştu bizde, burak ve selçuk ne yaparsa yapsın fazla tepki gösterildiğini düşünüyorum.

son olarak mancini saha içinde futbolcusuna yüklenerek selçuk u seyircinin önüne attı resmen. keşke sahada medyada futbolcusuna sahip çıkıp soyunma odasında tesislerde halletse futbolcusu ile olan problemini. daha makul olurdu.

bu Mancini de neymis, maci izleyince suclu, oyuncularini sert dille uyarinca suclu, yani bu adam napsin ? Herkes kafasina göre takilsin daha iyi, Selcuk in tek hatasi degildi bu macta, kactane topu bosa atti, yazik y yani en az 1 dakika kayboluyor üstüne atak olarak toplar dönüyor. Selcuk un böyle hareket hakki yoktur, Wesley e de Mancini kizdi, kontroll lü oynamak zorundayiz. Yoksa gecen hafta gibi aniden gol yiyip yine mutlu mutlu herkesin agiz kokusunu cekeriz.

NTVSPOR'un haberine göre; Selçuk, yakın çevresine, "Galatasaray'ın kaptanıyım, bu forma ile bir çok başarı yakaladım. Taraftarın protestosunu hak edecek bir şey yaptığıma inanmıyorum. Gerçekten çok üzgünüm, takımım için her zaman elimden geleni yaptım ve bu aynen devam edecek" dediği öğrenildi.

bu Mancini de neymis, maci izleyince suclu, oyuncularini sert dille uyarinca suclu, yani bu adam napsin ? Herkes kafasina göre takilsin daha iyi, Selcuk in tek hatasi degildi bu macta, kactane topu bosa atti, yazik y yani en az 1 dakika kayboluyor üstüne atak olarak toplar dönüyor. Selcuk un böyle hareket hakki yoktur, Wesley e de Mancini kizdi, kontroll lü oynamak zorundayiz. Yoksa gecen hafta gibi aniden gol yiyip yine mutlu mutlu herkesin agiz kokusunu cekeriz.

renktaş ya sinirden yazdıklarımı anlayamamışsın ya da okumamışsın kusura bakma. selçuk tan beklenilenleri ve yapamadıklarını yazdım, ben selçukta hata yok mancini de hata var da demedim. dikkatli okumakta yarar var kanımca.

Kaptan gemiyi en son terk eder en başta değil... Selçuk formayı yere atmak için çok düşündü ama yemedi .. Çıkıp özür diliycek lami cimi yok burası tekke değil!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

renktaş ya sinirden yazdıklarımı anlayamamışsın ya da okumamışsın kusura bakma. selçuk tan beklenilenleri ve yapamadıklarını yazdım, ben selçukta hata yok mancini de hata var da demedim. dikkatli okumakta yarar var kanımca.

sinirli filan degilim xD

kirginim, oda pek sayilmaz. Ben daha cok zaten Selcuk un 2 Sezon dur berbat oynadigi olay bile yetiyor, en fazla 5 mac iyi oynamistir okadar. Selcuk kaliteli ama kendisi kendisini bitirdi.

Selçuk' un yaptığını savunmayacam.

Ama 8 sayfa boyunca yazılanların hepsini zamanında bu forumda Arda Turan için de okumuştum.

Selçuk İnan öyle bir hamlede silinecek bir oyuncu değil.

Ya ülkede bir sorun var, ya bizim taraftarda, ya bu forumda. Türk oyuncu, Türk teknik direktör sevmiyoruz biz.

sinirli filan degilim xD

kirginim, oda pek sayilmaz. Ben daha cok zaten Selcuk un 2 Sezon dur berbat oynadigi olay bile yetiyor, en fazla 5 mac iyi oynamistir okadar. Selcuk kaliteli ama kendisi kendisini bitirdi.

ben farklı şeyler demedim ancak beni alıntılayarak demediğim şeyler üzerine tepki göstermişsin ondan açıklama gereği duydum. neyse iyi forumlar

NTVSPOR'un haberine göre; Selçuk, yakın çevresine, "Galatasaray'ın kaptanıyım, bu forma ile bir çok başarı yakaladım. Taraftarın protestosunu hak edecek bir şey yaptığıma inanmıyorum. Gerçekten çok üzgünüm, takımım için her zaman elimden geleni yaptım ve bu aynen devam edecek" dediği öğrenildi.

bu 'yakin cevresine' baslayan haberler cogunlukla fake olur

Mancini'de anlamsız bir gerginlik vardı.Belki de ilk defa bu kadar kazanmayı çok istedi ya da takıma o kadar çok güveni kırıldı.Mancini son dakikalarda es kaza bir gol yeme düşüncesine girdi ki böyle bir hareket yaptı belki de...

Ama 8 sayfa boyunca yazılanların hepsini zamanında bu forumda Arda Turan için de okumuştum.

Ya ülkede bir sorun var, ya bizim taraftarda, ya bu forumda. Türk oyuncu, Türk teknik direktör sevmiyoruz biz.

silinecek oyuncu degil de profesyonel kontrati var ,ilkokullu veled gibi davransin die o bandi takmio init? bir fb macinda boyle dangalakliklar yapabilecek kapasitesi var ise bu otokontrolsuz herif hakkinda sezon basindan beri yapilmis tum elestrilerin %100'u justified demek durumundayiz

Ya birakin su adami savunmayi,adam resmen takimda ikilik cikariyor,drogbaya pas atmamak ugruna habire geri dönüp topu Semih e veriyor,iki defa Semih in sacmalamasinda Selcugunda payi var.Mancini de israr edilmeli,bu takimdaki oyunculardan bazilari bir sekilde F.Terim in etkisinden kurtulamamis,burasi acik ve net,halen Mancini yi kabul etmemis kafalar var takim icinde.

Fener geri cekilmis tecavüz edilmeyi beklerken,bizim adamlar bir ileri iki geri yapip zaman gecirmeye calisiyor.Yazik,cok yazik su kuslari böyle yakaladigimiz bir günde su 6-0 bahanesini bitirebilirdik aslinda,adamlarin siginacaklari baskada bir liman kalmayacakdi

Sonra o Arda gitti 300 olan kilosu 70'e düştü.Sakatlanmamaya başladı.Sonra biz 2 sene şampiyon olduk

Bir problem göremedim bizim taraftar ve forumda.

Geri
Üst Alt