DXscXdxWkAAjajH

"Sen niye boylesin ... yerinde"

ya adam resmen berbat. diyecek söz yok.

donk sakatlanmıs olmalı,yoksa cıkmazdı.bu arkadaşla harbiden olmuyo.

Derbide oynarsa Josef ve Topal bunu harbiden ezerler.

İkinc yari on dk falan iyi göründü bu adam son dakikalarda fazla koşuyor çok ilginç

Golü bu yedirdi sovmekten sesim kısıldı

Bu Alemin Tek Kralı

şu dünya yüzünde senden benim kadar nefret eden biri olduğunu sanmıyorum yarışacağım adam bile yok . mankurtlu bir psikopat yorumum vardı o bile üzerinde yeterince düşünmeyerek yazdığım bir mesajımdı . sana küfür ederek seni onurlandırmak istemiyorum o kadar diyeyim.

2 tane net faul olmayan pozisyonu var. Hakem az cesaretli davransa gollük pozisyon verirdik.
Bugün volkana kızdığımız kadar bu adamın her şeye kendini atmasına da kızmali, sorunu biraz da sen Kendimizde aramalıyız.
Bu vb şahıslar olduğu sürece hakemler adaletli davranayım diye saçmalaya devam edecekler. Hanım hanım oyuncularla sinir bozucu futbol izlemek zorunda kalacağız.

XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topu gotuyle giriyor herif ya hep guluyorum hem kufur ediyorum ulan Selcuk ne bicim herifsin :asd:

Temas hissettiği an kendini yere atıyor zaten yıllardır.

Hiç unutmuyorum CL de Anderlecht maçıydı orada da kendini bir temas sonrası yere bırakmıştı o top sonra kalemizde gol olmuştu.

Türkiye de hâlâ yiyorlar bu hareketi ama Avrupa da kıçıyla gülerler adama.

sent via GSC

Kacak oynamaya devam ediyor

Cok gücsüz her pozisyonda kicini dönüyor ve faul aliyor,avrupa'da olsa verilmez tabi o ayri konu

Kacak oynamaya devam ediyor

Cok gücsüz her pozisyonda kicini dönüyor ve faul aliyor,avrupa'da olsa verilmez tabi o ayri konu
Güçsüz falan değil yaw, basit yolu bulmuş önceden beri aynı taktiği uyguluyor.
Yarısı kadar nagotomo 2mt adamla kafaya çıkıyor. Alamasa bile bozuyor.
Bu götü dayayıp kendini atmaya adamış kendini.

XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt