Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.923
- 10.773
- 2.838
2. golden önceki chop + trivela ile oyunu değiştirmesi q7yi anımsattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. golden önceki chop + trivela ile oyunu değiştirmesi q7yi anımsattı
konyaspor maçında net bir şekilde gördüm ki o kıçını dayayıp aldığı fauller o kadar kritik yerlerde ki eğer onu yapmasa topu kaptırıp kontra yiyeceğimiz pozisyonlar hep. ben konya maçında gayet beğendim Selçuk'u maçı en çok isteyen adamlardan biriydi.
Istekli olusuna katiliyorum, ama o kast ettigin pozisyonlarda bir cok kez topu kaptirdigi da var. Eski Selcuk degil. Bari frikikten gollerini atsa ozguveni yerine gelir ve daha istikrarli oynar bence.
Ilk onbirde olacagindan suphem yok ama malesef cok agir kaliyor ve takimda eskisi gibi oyunu kuran ve sahanin lideri olmadigi icin mevkisini doldurmakta zorlaniyor... bir cok yerde ama tam anlamiyla kendi oyununu bundan dolayi gosteremiyor.
Alternatif yok bu kadar basit. Buyuk artisi 30-40 metrelik paslari cok iyi veriyor. buyuk eksigi bence ikili mucadelede cok kolay eziliyor.
Cumartesi ilk 11 çıkarsa o sene bu sene değil demektir.
Haberler doğruysa aldığı maaşı yarıya indirmesi gönüller de taht kurmasına sebep olacaktır. Kaptanimizin