2. golden önceki chop + trivela ile oyunu değiştirmesi q7yi anımsattı

Spor yazarları mükemmel oynadı ilk sezonundaki oyununa çok yaklaştı falan dedi ben başka maç mı izledim yoksa hep eleştirel yaklaşıyoruz adam birşeyler oynadı gözden mi kaçırdım...

konyaspor maçında net bir şekilde gördüm ki o kıçını dayayıp aldığı fauller o kadar kritik yerlerde ki eğer onu yapmasa topu kaptırıp kontra yiyeceğimiz pozisyonlar hep. ben konya maçında gayet beğendim Selçuk'u maçı en çok isteyen adamlardan biriydi.

Cumartesi ilk 11 çıkarsa o sene bu sene değil demektir.

konyaspor maçında net bir şekilde gördüm ki o kıçını dayayıp aldığı fauller o kadar kritik yerlerde ki eğer onu yapmasa topu kaptırıp kontra yiyeceğimiz pozisyonlar hep. ben konya maçında gayet beğendim Selçuk'u maçı en çok isteyen adamlardan biriydi.

Istekli olusuna katiliyorum, ama o kast ettigin pozisyonlarda bir cok kez topu kaptirdigi da var. Eski Selcuk degil. Bari frikikten gollerini atsa ozguveni yerine gelir ve daha istikrarli oynar bence.

Ilk onbirde olacagindan suphem yok ama malesef cok agir kaliyor ve takimda eskisi gibi oyunu kuran ve sahanin lideri olmadigi icin mevkisini doldurmakta zorlaniyor... bir cok yerde ama tam anlamiyla kendi oyununu bundan dolayi gosteremiyor.

Alternatif yok bu kadar basit. Buyuk artisi 30-40 metrelik paslari cok iyi veriyor. buyuk eksigi bence ikili mucadelede cok kolay eziliyor.

Istekli olusuna katiliyorum, ama o kast ettigin pozisyonlarda bir cok kez topu kaptirdigi da var. Eski Selcuk degil. Bari frikikten gollerini atsa ozguveni yerine gelir ve daha istikrarli oynar bence.

Ilk onbirde olacagindan suphem yok ama malesef cok agir kaliyor ve takimda eskisi gibi oyunu kuran ve sahanin lideri olmadigi icin mevkisini doldurmakta zorlaniyor... bir cok yerde ama tam anlamiyla kendi oyununu bundan dolayi gosteremiyor.

Alternatif yok bu kadar basit. Buyuk artisi 30-40 metrelik paslari cok iyi veriyor. buyuk eksigi bence ikili mucadelede cok kolay eziliyor.

Şuan elimizde olan bu ve idare edeceğiz yapılacak bir şey yok. Fernando-Selçuk mu yoksa Fernando-Donk mu derseniz 50 defa Fernando-Selçuk ikilisini seçerim.
Kritik maçlara giriyoruz Selçuk'un tecrübesi işimize yarayacaktır.

En az Cumartesi maç sonrasına kadar süren ve kendisini maça çıkmaktan alıkoyan bir sakatlık yaşasa çok tatlı olacak gerçekten.

Bunun maçta uyuz uyuz saklanmasını hiç çekemem.

sent via GSC

Cumartesi ilk 11 çıkarsa o sene bu sene değil demektir.

Imza

Haberler doğruysa aldığı maaşı yarıya indirmesi gönüller de taht kurmasına sebep olacaktır. Kaptanimizin

Keske antremanda bu maci kaciracak sekilde hafif bir sakatlik yasasada bu macta görmesek kendisini. bize hizli hücüm gerekir bu deplasmanda sen ise bildigin el frenisin umarim oynamaz oynarsada cok küfür yiyecek orasi kesin

Terimden sonra biraz daha erkek gibi oynamaya başladı. Ama faul alacam diye kendini atması bi gün gol yedirecek.
Allahtan hakemler mal.

GSCimbom Mobile App

2016'da oynanan maçta Donk tek başına Josef ve Topal'a karşı mücadele etmişti Selçuk hayalet gibiydi saklanıyordu. Bu maçta oynamaz umarım.

Mücadeleye gelince Donk, oyun yönlendirmeye gelince Selçuk daha iyi tercih olur

Arti Selçukun derbi tecrübesi var ve frikikten çakabilir

Diğer yandan Donk K.Pasa maçinin ilk yarida gayet iyiydi - Garry'e verdigi pas şahaneydi

F. Terimin kararini merakla bekliyoruz....

Geri
Üst Alt