Suc bunda degil, suc bunun yerine oyuncu almayan yonetimde.

Hoca allahini seviyorsan oynatma artik bunu. Hic bir katkisi yok ikili mücadeleden kaciyor adam gibi pas veremiyor neye yarar bu adam ? Bu capsiz kadroya bile girmemezi gerek artik mac basi aldi paraya yazik. Donk bile bundan iyi oynar.

Zaten belhanda var takimda mücadele yapiyor pas dagitmaya calisiyor ne gerek var selcuk? Birde nedense hep selcukun yaninda oynayan adamlar sakatlaniyor neden acaba? Cünkü arkasinda oynuyan adam iki kisilik oynamasi gerek selcuk efendi her yeri bos birakiyorda ondan

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Her hangi bir oyuncu al nerden alirsan al farketmez, hangi mevkiden al yine farketmez bundan daha iyi oynar cok eminim. Allahim bunun gibi korkak, hanim hanim oynayan futbolcu gormedim ben. Amrabat bile bundan daha iyi oynar 8 pozitonda, adam guresci en azindan rakipe topa felan girer.

Su rezil haliyle Donk ve Tolga'yi top diye oynar. BAM'dan sonraki en büyük ortasaha kabusumuz Donk-Tolga.

Maçın temposu yerlerde olduğu için ilk yarıda fena işler yapmadı. Estetik hareketleri filan vardı. :asd22:

Buna sövmekten kendimi kaybettim. Orta sahada her zaman diğer alternatifler oynamalı.

Adamin son kullanma tarihi coktan gecmis, baska caremiz olmadigindan habire bunun yuzunden ishal oluyoruz iste. Sezon sonuna kadar idare edecegiz malesef.

Bence basit birkaç pas hatası haricinde, yorulana kadar fena işler yapmadı. Saha içinde Nagotomo ve Fernando'yla birlikte sakin kalan ender isimlerden biriydi. Tek kızdığım nokta rahatlıkla atabileceği pasları atamaması oldu. Rodrigues'e attığı toplarda pasın şiddetini rahatlıkla ayarlayabilirdi.

Bencede faydalı oynadı bugün.

Maximum bu işte maalesef Selçuk tan. Bir iki uzun Pass atıyor. Koşuyor sonra faul alıyor bir şekilde kıçını kunlanıp okadar.

Ikili mücadelede top bile kaptı bir tane rakibinden ki bunu kırk yılda bir yaptığını görüyoruz ki o gün geldiğinde kötüydü diyemem :)

Tam kurtulduk dedik 2 canavar orta saha var sıra gelmez dedik teki satıldı tekide sakatlandı bu mıymıntı yine 11 e geldi şansta yok ki bizde kurtulamıyoruz.

İlk yarı iyiydi, tek beklentim bu yıl idare etsin.

Bunun aldığı yıllık ücrete üst düzey bir orta saha bulabiliriz.Hayalet yav....

Geri
Üst Alt