Terimden sonra kıpırdama var. Bu kadar olur artık bundan.

GSCimbom Mobile App

Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durumu yoktur Kaptan'ın.

Nasıl sakatlandı ya koşmak dışında bişey yapmıyor onuda temposuz yapıyordu öylesine spor olsun diye.

Gecmis olsun ama bizim icin iyi oldu bu.

Donk-Fernando oynar.

Fernando da cezalı bakalım ts maçında donk un partneri kim olacak

Fernando cezalı. Tolga-Donk’la TS deplasmanında orta sahayı geçememiştik, umarım iyileşir maça kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru ya unutmusum ben onu. Acikcasi ha Tolga ha Selcuk benim gözümde zerre fark yok aralarinda. Ikisinin de Galatasarayin ilk 11'inde yeri yok ve olmamali da.

Tolga en azindan biraz savasiyor cabaliyor falan Selcuk her ikili mücadeleden kaciyor.

Belhandayı 8 e çekip feguli yada sinanı 10 da oynatırız en kötü selçuk yok aman yandık ettik lafları başlamış yine sizin izlediğiniz selçukla bizim ki farklı mı arkadaş hayret ediyorum bazen.

Fernando cezalı. Tolga-Donk’la TS deplasmanında orta sahayı geçememiştik, umarım iyileşir maça kadar.

Dogru ya unutmusum ben onu. Acikcasi ha Tolga ha Selcuk benim gözümde zerre fark yok aralarinda. Ikisinin de Galatasarayin ilk 11'inde yeri yok ve olmamali da.

Tolga en azindan biraz savasiyor cabaliyor falan Selcuk her ikili mücadeleden kaciyor.

Ts demişim bu arada Sivas olacak. Ancak Tolga’nın da pas yüzdesi çok düşük, çok top kaybı yapıyor. Selçuk genelde geriye oynasa da az top kaybı yapıyor bari. Osmanlı maçında Tolga’nın pas hataları yüzünden bir sürü pozisyon vermiştik.

Ts demişim bu arada Sivas olacak. Ancak Tolga’nın da pas yüzdesi çok düşük, çok top kaybı yapıyor. Selçuk genelde geriye oynasa da az top kaybı yapıyor bari. Osmanlı maçında Tolga’nın pas hataları yüzünden bir sürü pozisyon vermiştik.

Bu nasil mantik

Selcuk geriye pas veriyor sadece veyahut garanti pas atiyor, o yuzden yuksek pas yuzdesi ile oynuyor

Bence Terim geldikten sonra kıpırdanma var ama 25-26 yaşlarında, çıkış yapmış olduğu senelerdeki temposunu beklemek hayal olur. Sürekli ilk 11'de oynatmaktan ziyade, daha az sürede daha çok katkı umabiliriz. Tolga her ne kadar teknik kapasite olarak Selçuk'un gerisinde olsa da tempo ve mücadele anlamında oldukça ilerisinde. O yüzden, şimdilik Ciğerci'yi tercih etmemiz daha iyi olur.

Geri
Üst Alt