- 21 Ocak 2010
- 72.762
- 51.201
- 5.003
Seninle yollarımız o formayı çıkartıp kenara attığın gün ayrılmıştı zaten
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napsin doruk nude mi atsinçok ciliz bir veda olmuş
Saygılı bir şekilde vedan herkese saygı duymak Lazım ancak Selçuk dan teknik direktör olmaz
duygu az geldi. eski hocalarına da teşekkür edemez miydi? mert çetin etmiş sonuçtaNapsin doruk nude mi atsin
Teknik direktörün futbolu yaşaması gerektiğini inananlardanım hırs ve takımı kontrol edebilecek ağırlığı olduğunu düşünmüyorum Hagi için hiç bir zaman kötü teknik direktör demedim tam tersi romanya da futbol akademisi kurunca hep takip ettim Türkiye de futbol ile yurt dışı futbol çok farklı burda taktik ve sistemin önemi yok burda hava yakalamak ve saha dışı desteklenmesi gerekiyor o yüzden olmazBunu neye istinaden söylüyorsunuz anlamadım doğrusu. Zamanında Hagi için de teknik direktör olmaz, başarısız denmişti ama adam ülkesinde sıfırdan takım kurup, şampiyon yaptı. On yıl önce birisi çıkıp bana Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı şampiyon yapacak deseydi herhalde güler geçerdim. O zamanlar sadece bir futbol yorumcusuydu, şimdi şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör. Selçuk da daha çok genç. Küçük bir takımdan başlayarak kendini geliştirebilir pekala.