- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
necatinin vedasının başlığını açmasak da olur yavHadi Necati sıra sende. Pazara kadar ne varsa paylaşın da bitsin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
necatinin vedasının başlığını açmasak da olur yavHadi Necati sıra sende. Pazara kadar ne varsa paylaşın da bitsin.
Yazık yav adama kimse ismini bile telaffuz etmedi, ben acıdım da çağrı niyetine yazdımnecatinin vedasının başlığını açmasak da olur yav![]()
Hadi Necati sıra sende. Pazara kadar ne varsa paylaşın da bitsin.
Ben denk gelmemişim pardon. Teşekkürler adminim.Necati Ateş’den Veda Mesajı!
www.gscimbom.com
Nedir bu Necati dusmanligi ayiptirnecatinin vedasının başlığını açmasak da olur yav![]()
zaten yetersizlerdi renktaş bence sadece futbolculara abilik yapsınlar diye kulübedelerdi yoksa taktik teknik falan zannetmiyorumyetersizliğinizle hocanın gidişine vesile oldunuz.
Ben denk gelmemişim pardon. Teşekkürler adminim.
necoyu da açmışız daha nasıl hizmet verelim barış beyNedir bu Necati dusmanligi ayiptir
Hizmetlere yetişememişiz, kesiyorum sesiminecoyu da açmışız daha nasıl hizmet verelim barış bey
Acmisız ama senin haberin yoktu belliki o lafı ettinettin. Yine adminim @Alper Altun olayı açıklığa kavusturdunecoyu da açmışız daha nasıl hizmet verelim barış bey
yani hoca ne diye yanına 2 tane stajyer oturtur ki. dünyanın en iyi t.direktörleri bile gidip araştırıp bir sürü kalifiye yardımcı alıyor yanına. böyle bir teknik ekiple başarılı olunur mu modern futbolda. hocayı inatları bitirdizaten yetersizlerdi renktaş bence sadece futbolculara abilik yapsınlar diye kulübedelerdi yoksa taktik teknik falan zannetmiyorum
çalışarak olmuyorsa kovarak deneyeceğiz - belmas