Selçuk İnan’dan Veda!

Laf, laf, laf 5, 10 paragraf gani gani. Ise gelince kontratinin ilk senesinden sonra kayip. Muthis is ahlaki.

Emeklerin icin teşekkürler Selçuk inan.

Seni hep derbi maçta formayı çıkarıp Tugayın eline tutuşturman ve takım arkadaşına sahada ayı saldırırken öylece izlemenle hatırlayacağım. Güya takım kaptanıydın.

Uğurlar ola, güle güle!!

Uzulmedim. Kendisi orada olmayi haketmiyordu bunu daha sezon basi da soylemistim. O yuzden kendisi cidden futbolda antrenor olarak devam etmek istiyorsa artik buna gore calismasini yapip alt/kucuk takimlardan baslamasini tavsiye ederim.

Teknik ekibe girerken de birçoğumuz söylemişti hak etmemiştin Selçuk çoğu taraftar için formayı yere attığın gün bitmiştir seni hep uzun saçlı halinle en son Sivas'a attığın golle hatırlamak isterdik emeklerin için teşekkürler

Saygılı bir şekilde vedan herkese saygı duymak Lazım ancak Selçuk dan teknik direktör olmaz

Bunu neye istinaden söylüyorsunuz anlamadım doğrusu. Zamanında Hagi için de teknik direktör olmaz, başarısız denmişti ama adam ülkesinde sıfırdan takım kurup, şampiyon yaptı. On yıl önce birisi çıkıp bana Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı şampiyon yapacak deseydi herhalde güler geçerdim. O zamanlar sadece bir futbol yorumcusuydu, şimdi şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör. Selçuk da daha çok genç. Küçük bir takımdan başlayarak kendini geliştirebilir pekala.

Bunu neye istinaden söylüyorsunuz anlamadım doğrusu. Zamanında Hagi için de teknik direktör olmaz, başarısız denmişti ama adam ülkesinde sıfırdan takım kurup, şampiyon yaptı. On yıl önce birisi çıkıp bana Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı şampiyon yapacak deseydi herhalde güler geçerdim. O zamanlar sadece bir futbol yorumcusuydu, şimdi şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör. Selçuk da daha çok genç. Küçük bir takımdan başlayarak kendini geliştirebilir pekala.
Teknik direktörün futbolu yaşaması gerektiğini inananlardanım hırs ve takımı kontrol edebilecek ağırlığı olduğunu düşünmüyorum Hagi için hiç bir zaman kötü teknik direktör demedim tam tersi romanya da futbol akademisi kurunca hep takip ettim Türkiye de futbol ile yurt dışı futbol çok farklı burda taktik ve sistemin önemi yok burda hava yakalamak ve saha dışı desteklenmesi gerekiyor o yüzden olmaz

Bu adam Galatasaray da toplasan 2 sene futbol oynadı gerisi hep yattı çalışmadı kendine bakmadı.Formayı yere atmalar vb gene de yolun açık olsun.Fatih hocanın evlatçı zihniyetinin elemanlarından biri.

Git yurtdışında takım çalıştır ve kendini ispat et.

Geri
Üst Alt