Selçuk İnan'ı Gönderme Nöbeti

Bu işin sadece Selçuk&Sneijder&poldi'yle filan sınırlı kalmaması lazım

İlk planda +30 yaşında kim varsa gönderilsin
Sonra çapsızlar sürüsü oyuncular gönderilsin
Sonra Yasin Carole filan gibi para edecek adamlar gönderilsin
Bize giren Serdar Tolga Cavanda gibi kazıkları Ahmet Bulut gibi cin menajerlerle biraz biraz komisyon yedirerek oraya buraya iteleyelim

kadroda seneye rahat gönderilmesi gereken 22 tane adam sayabilirim ...

Yanlis bizim ilk firsatta 1dakika bile katkisini alamayip sneijder ve selcuk ucretlerinin toplamindan 2 kat fazla olanlar ile ise baslamamiz lazim. Bu goze batan adamlar iyi oyuncular ve iyi oyuncular daha iyi oyuncular ile saheser yaratirlar. Hadi git deme sansin yok onlar kafadan varlar.
Cop olanlar ile sorunumuz olmali katki veren adamlarla degil.

Sayalim mi
Sakatlanan ve nr oldugu belli olmayan koray
Futbolun onu biraktigi ama bir turlu vedalasamayan hakan ve sabri.
Cenabetliginin tum evrende kabul goren kupa maclarinin icine eden cenk.
Hafta sonuna kadar kabilesine katildigini sandigimiz cavanda.
Emekliligi gelmis adami amerikadan getiren yonetime ayri bir kufur edip jong diyorum efendim.
Sayalim mi bu sene kiralik gidene kadar 1 dakika sans bulamayan salih.
3.yedek olarak 50 bilemedin 100 bin almasi gerekirken 250 bin euro alan eray.
Hada aklimiza gelmeyen kiyida kosede saklanmis adamlari yazamiyorum unuttum cunku o derece adamlar

Chedjou zaten def olup gidecek, serdar copunu de fesih mi ediyorlar ne yapiyorlarsa yapmalari lazim at gibi vurmak lazim ondan hayir gelmez daha seneye yine en kritik yerdr ciddi sakatlik gecirecegine %100 eminim

Son düzenleme:
Yanlis bizim ilk firsatta 1dakika bile katkisini alamayip sneijder ve selcuk ucretlerinin toplamindan 2 kat fazla olanlar ile ise baslamamiz lazim. Bu goze batan adamlar iyi oyuncular ve iyi oyuncular daha iyi oyuncular ile saheser yaratirlar. Hadi git deme sansin yok onlar kafadan varlar.
Cop olanlar ile sorunumuz olmali katki veren adamlarla degil.

Sayalim mi
Sakatlanan ve nr oldugu belli olmayan koray
Futbolun onu biraktigi ama bir turlu vedalasamayan hakan ve sabri.
Cenabetliginin tum evrende kabul goren kupa maclarinin icine eden cenk.
Hafta sonuna kadar kabilesine katildigini sandigimiz cavanda.
Emekliligi gelmis adami amerikadan getiren yonetime ayri bir kufur edip jong diyorum efendim.
Sayalim mi bu sene kiralik gidene kadar 1 dakika sans bulamayan salih.
3.yedek olarak 50 bilemedin 100 bin almasi gerekirken 250 bin euro alan eray.
Hada aklimiza gelmeyen kiyida kosede saklanmis adamlari yazamiyorum unuttum cunku o derece adamlar

Chedjou zaten def olup gidecek, serdar copunu de fesih mi ediyorlar ne yapiyorlarsa yapmalari lazim at gibi vurmak lazim ondan hayir gelmez daha seneye yine en kritik yerdr ciddi sakatlik gecirecegine %100 eminim

Bence hepsinin gönderilmesi lazım reis inşallah şöyle adam akıllı vizyonlu bir yönetimimiz gelirde rahatça takımda 20-22 tane gönderilecek adam sayabilirim ...

Bak ben hep dedim ve diyorum bu takim calismiyor 6 ay yattilar calistirildigi surece parlayacak yildizlarin var bunlari kazanirsin kazanmalisin. 32 yasinda diye futbolu birakmasini istemek cidden simariklik. Kim uzerine aliyorsa alabilir. Millet 33 yasinda adam getirip catir cair oynatiyorsa sende elindeki deeri oynatirsin oynatmalisin

giderayak özbek brosun kazığı bunla sözleşme uzatmak olacaktır

Maalesef ömrümüzün yetmeyeceğini düşündüğüm nöbet

Resmen kim gelirse gelsin ne olursa olsun kimse elleyemiyor Selçuk'a o hep orda takımın oyununa etmekle meşgul oluyor ...

Saha içindeki en büyük sorun bu adam. Hatta saha dışında da çok büyük zarar veriyor. Futbol takımı için yapılacak ilk hamle bu adamı kovmak olmalıdır.

Herif kendine o kadar çok dikkat ediyor ki fıtık falan bile olmuyor , lan en azından bir uylukta yırtık , bir harmstring olur insan :(

buna sozlesmeyi veren vizyonluya kizin

Herif kendine o kadar çok dikkat ediyor ki fıtık falan bile olmuyor , lan en azından bir uylukta yırtık , bir harmstring olur insan :(

Selçuk sakatlanmaz. Çünkü kendini zorlamaz ve ikili mücadeleye girmez. Sadece tepki alacağını düşündüğü anlarda sakatlık numarasıyla oyundan çıkar.

Aysal manyağının yaptığı gibi Dursun manyağı da bununla sözleşme imzalayacaktır.

Kucka-Imbula gibi adamlar gelse forma yüzünü unutur Selçuk ama nasılki Burak küsmesin diye forvet almadık nasılki Sarbi'nin oynaması için yıllardır salak saçma sağbekler alıyoruz aynı şey Selçuk içinde geçerli adamın yerine jose-bilal-tolga filan geliyorki Selçuk efendiye ilişmeyelim ...

Gerçekten Selçuk şu takımın en büyük sıkıntısı
Selçuk'la anlaşamayan hoca gider
Yerine birinin alınması teklif bile edilemez
Ne kadar kötü oynarsa oynasın kaç gol yememize sebep olursa olsun takım kaptanı olarak her maç 90 dakika oynamak zorundadır

Geri
Üst Alt