Selçuk İnan'ın Yerine Veysel Sarı Oynar mı?

bu seneyi atlatalım seneye ibrahim coşkunu monte etmek lazım selcugun şuan yaptıgını misli misli yerine getirebilir

On numara olur,sağ bek Eboue,Ceyhun yerine Veysel hatta,5'li ortasaha sağda Eboue önü.

Veysel Sarı ilk 11'i zorlar bence iyiydi ama ilk 11 için çok çalışması lazım yine de

Yıllar sonra güvenebileceğimiz bir sağ bek var diyebilieceğiz bence

Hayir ama kesinlikle Yekta oynamasi lazim .

Yekta = Underrated

yekta ya da emre çolak oynamalı selçuğun yerine.

Emre Ç veya Umut Gündoğan daha faydalı olabilir o bölgede.

Orası için aslında en iyi isim emre ama topu hızlı oynayamıyor o yüzden olmaz. Gündoğan desen fiziksel olarak ve defansif olarak yetersiz. Yekta ise olabilir ama yanlış oynatılıyor genelde.( önlibero) artı bu adam oynayınca ronaldinho olmadı bekleniyor. Hiç olmadı gerard, o da olmadı lampard. Neden bu kadar beklenti oluşuyor onuda anlamadım ya neyse..

Kim olur bilmiyorum ama bu kadar kötü oynayan bir adamın takımdan artık kesilmesi lazım. Alternatifi yok diye bişey yok. Alternatifi de var. Özellikle torpil yapsan bile bu kadar kötü oynayan birinin hala ilk 11'de yer alması artık milleti çıldırtma noktasına getirdi. Saha kenarındakiler ne görüyor anlamak mümkün değil...

Yektada futbol zekası diye bir şey yok 2-3 maç sonra saç baş yolarız bi maçla adamı göklere çıkartmayı ne kadar seviyoruz neyse..

Umut g. Yakima alisabilirsa selcukun yerinde oynar. Bu zamana kadar emre de Yekta da sans buldu olmuyor ama bu adamlar yedekten öteye gidemiyor. Bakalim ciddi kondisyon eksiği var herhalde hoca umuta bir sans bile vermedi

Veysel'i bende çok beğendim ama defansif olarak çok kolay geçildiğini herkes görmüştür heralde. Ama top tekniği, soğukkanlılığı vs. çok çok beğendim baya teknik adam. Orta sahada kullanmak gerek sağ beke hapsetmek anlamsız. Şimdi Çarşamba Hazard olacak karşında olmaz yani.

Veysel'i bende çok beğendim ama defansif olarak çok kolay geçildiğini herkes görmüştür heralde. Ama top tekniği, soğukkanlılığı vs. çok çok beğendim baya teknik adam. Orta sahada kullanmak gerek sağ beke hapsetmek anlamsız. Şimdi Çarşamba Hazard olacak karşında olmaz yani. Ama Chelsea maçında pat diye de konulmaz orta sahaya. Gerçi Selçuk'tan kötü oynama ihtimali yok.

Selçuk şu takımda kesilmemesi gereken ender futbolculardandır. Drogba efendiyi, Burak paşayı falan kessinler önce sonra Selçuğu kesersiniz.

emre colak / umut gundogan oynar denene bilir selcuktan daha cok is yaparlar o ayri

Selçuk şu takımda kesilmemesi gereken ender futbolculardandır. Drogba efendiyi, Burak paşayı falan kessinler önce sonra Selçuğu kesersiniz.

800px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Geri
Üst Alt