Semih Kaya 3. Kez Yeniden Galatasaray'da

Karakter olarak çok sevmeme rağmen, Semih' i en çok ben eleştirmişimdir zamanında...Dengesizliği nedeniyle en ufak fiziki temasta dağılması, yandan gelen yüksek toplardaki acizliği vs vs...

Ancak takımın şu durumunda transfer edilmesini, hele de Alpaslan' ın hantallığını ve garip mimiklerini göz önünde bulundurunca yadırgamıyorum doğrusu. Alpaslan sakat, sağlam olsa da hayır yok zaten. Yedek olarak Işık Kaan kalıyor sadece. Yerli ve bedava daha iyisini bilen varsa söylesin, öğrenmiş olalım...

Ve evet. 4 aylığına kiralık yabancı kaleci alınması da, Semih den medet umulacak duruma düşülmesi de net sezon başı planlama hatasıdır; kimin marifeti olduğu da bellidir...

jem karacan boştaymış belmas bunu beğendi :D :D

Vizyonsuzlukta her gün yeni çığır açıyor Burak ve ekibi. 3-4 yıllık imza attırmazlar inşallah.

semih iyi bir futbolcu değil ama sağ bek yedeği yok takımda. kariyerinde ilk defa pva falan oynadı sezonun ilk yarısında. 6 aylığına hem stoperi hem sağ beki yedeklemek amacıyla alınmış. çok da absürt bir transfer değil.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak elmas bu hamle ile gönüllere taht kurdu tekrardan canım başkanım benim. Gedson muhabbetini ancak semihle unutabilirdik.

Semih gelsin takımda stoper yedeği yok, biri cezalı olsa oynar o kadarda kötü değil.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önceki mesajımda belirttiğim denge ve temas sorununu, ilk dönemlerine göre epey gidermiş durumda aslında. Hiçbir özelliği vasatı aşmasa da ihtiyaç duyulduğunda idare eder. Alpaslan vasat bile değil. Işık Kaan için henüz erken olabilir; keşke yeni hocanın gözüne girse ve ihtiyaç duyulduğunda iyi performans gösterse de gelecek sezonun planlamasında yer edinse...

Geri
Üst Alt