Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.901
- 17.617
- 1.918
Gecen sene sampiyonluk macinda Babel'i yildiz yapan Semih mi? Bakin, Babel diyorum, Babel'i yildiz yapan diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahaDenmarklı Semih ve orijinal Semih'i tandem izleyeceğimiz maçları şimdiden iple çekiyorum.
Yapıldı bileUmarım böyle bir hamle yapılmaz, Kaan Arslan ve Alpaslan varken Semih'e ne gerek var.
Vay yine fatih hocam suçlu olmuş alkisliyorumKarakter olarak çok sevmeme rağmen, Semih' i en çok ben eleştirmişimdir zamanında...Dengesizliği nedeniyle en ufak fiziki temasta dağılması, yandan gelen yüksek toplardaki acizliği vs vs...
Ancak takımın şu durumunda transfer edilmesini, hele de Alpaslan' ın hantallığını ve garip mimiklerini göz önünde bulundurunca yadırgamıyorum doğrusu. Alpaslan sakat, sağlam olsa da hayır yok zaten. Yedek olarak Işık Kaan kalıyor sadece. Yerli ve bedava daha iyisini bilen varsa söylesin, öğrenmiş olalım...
Ve evet. 4 aylığına kiralık yabancı kaleci alınması da, Semih den medet umulacak duruma düşülmesi de net sezon başı planlama hatasıdır; kimin marifeti olduğu da bellidir...
Geçen sezonun son döneminde en öne çıkan futbolcularımızdan biriydi Babel; tek o maça özgü bir durum yok yani...Gecen sene sampiyonluk macinda Babel'i yildiz yapan Semih mi? Bakin, Babel diyorum, Babel'i yildiz yapan diyorum
Aldık mı Reis'i?Marcao
Nelsson
Alpaslan
Robson Reis
suan 4 tane oluyor Semih ile 5. Bence sag beki yedeklesin diye aliniyor. Omar gidici.
EnteresanAltyapı kontenjanı için alınmıştır muhtemelen. Atalay'ı falan kiraladık ya o yüzden böyle bir tercih yapmış olabilirler.
Brezilya medyasina gore bitmis, bakacagiz artik.Aldık mı Reis'i?
Alkış için teşekkür ederim, yaptığım muhteşem tespitlerin beğenilmesi her daim egomu tatmin eder, kendimi Fatih Terim gibi hissederim!..Vay yine fatih hocam suçlu olmuş alkisliyorum
Antreman tempomuzu artırması için ekibimize dahil edilmelijem karacan boştaymış belmas bunu beğendi![]()
![]()
Jem Karacan - Oyuncu profili
Jem Karacan ➤ Türkiye'den eski futbolcu ➤ Orta saha ➤ Son kulüp: FC Radcliffe ➤ * 21 Şub 1989, Catford, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Türkiye'de hangi oyuncuya gitsen normalin 3 katı para çektiklerinden böyle bir şeyin gerçekleştiği bariz. TFF'den sadece hakemlere talimat gitmediğine uyanalım.