Semih Kaya 3. Kez Yeniden Galatasaray'da

Gecen sene sampiyonluk macinda Babel'i yildiz yapan Semih mi? Bakin, Babel diyorum, Babel'i yildiz yapan diyorum

Karakter olarak çok sevmeme rağmen, Semih' i en çok ben eleştirmişimdir zamanında...Dengesizliği nedeniyle en ufak fiziki temasta dağılması, yandan gelen yüksek toplardaki acizliği vs vs...

Ancak takımın şu durumunda transfer edilmesini, hele de Alpaslan' ın hantallığını ve garip mimiklerini göz önünde bulundurunca yadırgamıyorum doğrusu. Alpaslan sakat, sağlam olsa da hayır yok zaten. Yedek olarak Işık Kaan kalıyor sadece. Yerli ve bedava daha iyisini bilen varsa söylesin, öğrenmiş olalım...

Ve evet. 4 aylığına kiralık yabancı kaleci alınması da, Semih den medet umulacak duruma düşülmesi de net sezon başı planlama hatasıdır; kimin marifeti olduğu da bellidir...
Vay yine fatih hocam suçlu olmuş alkisliyorum

Yav bi gidin ya. Gercekten gına geldi artik ayni ayni işi boş isimleri görmekten. Acaba ne bekleniliyor Semih ten? Nasil bir katki bekleniliyor? Bizde olmadığı dönemde evrim mi geçirdi sanılıyor

Altyapı kontenjanı için alınmıştır muhtemelen. Atalay'ı falan kiraladık ya o yüzden böyle bir tercih yapmış olabilirler.

Vay yine fatih hocam suçlu olmuş alkisliyorum
Alkış için teşekkür ederim, yaptığım muhteşem tespitlerin beğenilmesi her daim egomu tatmin eder, kendimi Fatih Terim gibi hissederim!..

Sezon başında başka hiçbir kulübün göze alamadığı 25 milyon Euro bonservis bedelini ziyan edip; ikinci kalecisi İsmail Çipe, orta sahası boş, forvetleri yetersiz bir takım kurduğum için ben ve takımdaki hemen hiçbir oyuncuyu geliştiremeğin, mücadele gücü zayıf, bir takım sinerjisi sergilemekten uzak bir 'ucube' ortaya çıkarttığın için sen suçluyuz!..

Hadi tevbe istiğfar edelim birlikte, Allah affedicidir!..

Türkiye'de hangi oyuncuya gitsen normalin 3 katı para çektiklerinden böyle bir şeyin gerçekleştiği bariz. TFF'den sadece hakemlere talimat gitmediğine uyanalım.

Lyundama ve Alpaslan çöplerinden iyi olur diye umut ediyorum.

Bir de olaya şu açıdan bakmak lazım. Direk rakibimizin oyuncusunu alarak, kümede kalma şansımızı arttırdık.

Geri
Üst Alt