Semih Kaya'ya Yapılan Terbiyesizlik

Vay Hiyar.Tamam Semih kötü oynuyor son dönemler de ama böyle yazilari haketmiyor.Yavsak herif

Bazı şeyleri anlatmak kafalarda yer edinmesini sağlamak için farklı anlatım teknikleri uygulanabilir ne demek istediğimi cümlenin içeriğinde anlayan anladı benim semihin yerine galatasarayda stoper oynamak gibi bir amacım olduğunu bu cümleden çıkarmış olmanız biraz abartı olmuş.Ancak konuya tekrar dönersek semihin amatör lig kapasitesinde bir oyuncu olduğunu söylemem sanırım sizin için daha betimleyici olacaktır.Saygılar

Bu kadar seviyeli ve saygili mesajdan sonra ben sana ne yazabilirim, sinir öfke bir sey kalmadi...

Niye tepki verdigimi aciklayim. Semih Galatasaray seviyesinde degil dersin anlarim cünkü herkes Galatasaray'da en iyilerini ister. Ama malesef irkci yabanci siniri ve maddi durum el vermiyor. Yinede Semih yerin dibine sokulacak bir stoper degil asla. Bu arada hali sahadan amatöre gectik :)

Semih doğru dügün adam gördüğümüz kadarıyla, doğru düzgün sporcu, az konuşan, çok çalışan, elinden geleni veren biri.

Hatalarına rağmen de bence gayet de kaliteli bir stoper.

İddia ediyorum her hafta Galatasaray'da oynasa ne Terry bırakırız ortada ne Pepe.

Şu twitteki adam gibi yüzlercesi aramızda.

Taraftarlık mı psikopatlık mı ? Semih oyunculuğu kusursuz olmayabilir ama bizim taraftarın maç esnasında ve sonrasındaki durumu de pek iç açıcı değil.

Ya tum takim kotuyken Semih ne yapsin ya? 1 sene once adam icin tapiyorken 1 senede herkez sovmeye basladi. Bence Semih gayet iyi stoper ama takim kotu takim. Ispanya Dunya Kupasinda ne goller yedi, bu Pique ve Ramos'u kotu stoper mi yapiyor?

Galatasaray taraftarına yakışmayan sözler olabilir ama hak etmedikleri paraları alan,kendisini hiçbir şekilde geliştirmeyen zat-ı muhteremlere ne demeli?

Yıllık ücretlerde yaptıkları pazarlıkları herkes biliyor, şimdi bana duygusallıktan bahsetmesinler.

Maden işcileri gibi kelle koltuk geçinen insanlarımız varken bunlar hiçbirşey yapmadan cepleri dolduruyor.

GALATASARAY taraftarının gösterdiği tepki kesinlikle yetmez. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon.. Kısacası herkes bunlara bir tepki göstermeli.

Türk futbolu dibe vurmuş ve kulüplerimiz batmıştır.

Şu an bence maçlara gayet çok taraftar gidiyor,

insanlar biraz akıllı olsa hiç kimse maça gitmez,

oynasınlar bom boş statlara bak o zaman futbol düzeliyor mu, düzelmiyor mu?

ne yapacaktı da sana yaranacaktı semih? adamın biri gelecek keşke kör olsan diyecek o da çok özür dilerim mi diyecekti?
Bana niye yaransın ki ,
sanırım okumamışsınız yazdığımı yada anlamamışsınız , bence dikkatli okuyun topiğin açıldığı saate ve güne bakın ,
sonra tekrar bana çemkirin !

Semih doğru dügün adam gördüğümüz kadarıyla, doğru düzgün sporcu, az konuşan, çok çalışan, elinden geleni veren biri.

Hatalarına rağmen de bence gayet de kaliteli bir stoper.

İddia ediyorum her hafta Galatasaray'da oynasa ne Terry bırakırız ortada ne Pepe.

Şu twitteki adam gibi yüzlercesi aramızda.

Çok çalışmadığı kesin de. Düzgün olabilir karakteri tabi.

Bu takımda kalacak bir tane yerli oyuncu varsa o da Semih Kaya'dır. Takım bu sene çok kötü, kadro çok kötü, hoca çok kötü, yönetim çok kötü..... Eee bu da insan sonuçta robot değil. Napsın o da uydu takıma... Bu kadar kazmanın, kazma olmasa bile bu kadar vurdumduymazın arasında ne yapsın tek başına? Neyin mücadelesini versin? Burak ve Selçuk denen sorumsuzlara bir kişi yazmış mı twitterdan böyle birşey? Bu çocuğu mu bulmuşlar beddua edecek hakaret edecek? Onu diyen adam embesilin tekiymiş bu kadar basit! Semih yine efendi davranmış ağız dalaşına girmemiş. Kendine yakışanı yapmış...

Elimde olsa şu takımda duracak 4 tane adam sayarım. Muslera, Semih, Melo, Sneijder.... 5. bir oyuncu gösterilemez...

Yanıt derslik olmuş.

Semih adamlik dersi vermis.
Boyle igrenc bir yoruma bu kadar anlayisli cevap fazla.

SEMIH KAYANIN BIZE YAPTIGI TERBIYESIZLIK !!

Ulan ekmeginden asindan arttirip millet mac'a gidiyor cile cekiyor oraya varmak icin .
ADam urun aliyor para basiyor kulube , semih gibi bebelerde adam gibi oynica'na , kendini gelistircene odun gibi kalip bir gram ustune koyarak ilerlemior...

Arkadas arkana atilan her top gol , Rakibinle it dalasina girecegine tackle yapsana .. MAdem kosuda geciliyorsun calistir saksiyi daha erken davran ama yok ..

semih te kendine çeki düzen vermesi lazım son haftalarda çok salıverdi kendini

Açıkçası pro futbolcuların bu tür polemiklere girmesine karşıyım. Ha şu da sorulmalı " Soluğu twitterda neden alıyorsun. Sıcağı sıcağına girersen neyle karşılaşmayı umuyorsun"

Uzatmaması gerekiyordu o da öyle yapmış.

NOT: Bu arada bu sayfada 3 tane +40 üyenin yorumu olmuş benim yorumla... :D

SEMIH KAYANIN BIZE YAPTIGI TERBIYESIZLIK !!

Ulan ekmeginden asindan arttirip millet mac'a gidiyor cile cekiyor oraya varmak icin .
ADam urun aliyor para basiyor kulube , semih gibi bebelerde adam gibi oynica'na , kendini gelistircene odun gibi kalip bir gram ustune koyarak ilerlemior...

Arkadas arkana atilan her top gol , Rakibinle it dalasina girecegine tackle yapsana .. MAdem kosuda geciliyorsun calistir saksiyi daha erken davran ama yok ..

Evet işte hiçbir pozisyonda olması gerektiği yerde değil bu 3-5 haftalık bir durumda değil her zaman böyle hiçbir topa müdahalesi yok,kademe yok,hız yok,teknik yok,topu oyuna sokma becerisi yok,hava topu kazanma yok bir defans oyuncusunda bu özelliklerin en az 3 ü aranır sanırım yoksa her maç 4 yemenin başka nasıl bir açıklaması olabilir.Tabiiki futbol takım oyunudur ama kimse kusura bakmasın bu kadar vasıfsız bir futbolcunun yeri galatasaray değildir.

Evet işte hiçbir pozisyonda olması gerektiği yerde değil bu 3-5 haftalık bir durumda değil her zaman böyle hiçbir topa müdahalesi yok,kademe yok,hız yok,teknik yok,topu oyuna sokma becerisi yok,hava topu kazanma yok bir defans oyuncusunda bu özelliklerin en az 3 ü aranır sanırım yoksa her maç 4 yemenin başka nasıl bir açıklaması olabilir.Tabiiki futbol takım oyunudur ama kimse kusura bakmasın bu kadar vasıfsız bir futbolcunun yeri galatasaray değildir.

Yok Galatasarayín altyapisindan cikti ya beyfendi dokunulmaz ..

Ulan en basidi kornerlerde 0 etkin var . Ne gol atiyon kafayla , ne bir kafa topu kazaniyorsun

Semih'in acil olarak orta sınıf alt sınıf falan demeden yurt dışına transfer yapması lazım. Mehmet Topal bile kendini geliştirmişken o kendini daha çok geliştirebilir. Türkiye'de tahamül, ortam, sistem, tamamlama gibi büyük eksikliklerle karşılaşıyor. Ömer Toprak geçen sezon daha beter hatalar yapmıştı ama hala Almanya'nın iyi stoperlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Geri
Üst Alt