Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı şeyleri anlatmak kafalarda yer edinmesini sağlamak için farklı anlatım teknikleri uygulanabilir ne demek istediğimi cümlenin içeriğinde anlayan anladı benim semihin yerine galatasarayda stoper oynamak gibi bir amacım olduğunu bu cümleden çıkarmış olmanız biraz abartı olmuş.Ancak konuya tekrar dönersek semihin amatör lig kapasitesinde bir oyuncu olduğunu söylemem sanırım sizin için daha betimleyici olacaktır.Saygılar
Terbiyesizlikten öte, şerefsizlik daha uygun.
Galatasaray taraftarına yakışmayan sözler olabilir ama hak etmedikleri paraları alan,kendisini hiçbir şekilde geliştirmeyen zat-ı muhteremlere ne demeli?
Yıllık ücretlerde yaptıkları pazarlıkları herkes biliyor, şimdi bana duygusallıktan bahsetmesinler.
Maden işcileri gibi kelle koltuk geçinen insanlarımız varken bunlar hiçbirşey yapmadan cepleri dolduruyor.
GALATASARAY taraftarının gösterdiği tepki kesinlikle yetmez. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon.. Kısacası herkes bunlara bir tepki göstermeli.
Türk futbolu dibe vurmuş ve kulüplerimiz batmıştır.
Bence Semih Kayadan büyük terbiyesizlik/umursamazlık/şeyimde değilcilik/salla gitsincilik seçeneklerinden biri olmalı başlık !
Bana niye yaransın ki ,ne yapacaktı da sana yaranacaktı semih? adamın biri gelecek keşke kör olsan diyecek o da çok özür dilerim mi diyecekti?
Semih doğru dügün adam gördüğümüz kadarıyla, doğru düzgün sporcu, az konuşan, çok çalışan, elinden geleni veren biri.
Hatalarına rağmen de bence gayet de kaliteli bir stoper.
İddia ediyorum her hafta Galatasaray'da oynasa ne Terry bırakırız ortada ne Pepe.
Şu twitteki adam gibi yüzlercesi aramızda.
SEMIH KAYANIN BIZE YAPTIGI TERBIYESIZLIK !!
Ulan ekmeginden asindan arttirip millet mac'a gidiyor cile cekiyor oraya varmak icin .
ADam urun aliyor para basiyor kulube , semih gibi bebelerde adam gibi oynica'na , kendini gelistircene odun gibi kalip bir gram ustune koyarak ilerlemior...
Arkadas arkana atilan her top gol , Rakibinle it dalasina girecegine tackle yapsana .. MAdem kosuda geciliyorsun calistir saksiyi daha erken davran ama yok ..
Evet işte hiçbir pozisyonda olması gerektiği yerde değil bu 3-5 haftalık bir durumda değil her zaman böyle hiçbir topa müdahalesi yok,kademe yok,hız yok,teknik yok,topu oyuna sokma becerisi yok,hava topu kazanma yok bir defans oyuncusunda bu özelliklerin en az 3 ü aranır sanırım yoksa her maç 4 yemenin başka nasıl bir açıklaması olabilir.Tabiiki futbol takım oyunudur ama kimse kusura bakmasın bu kadar vasıfsız bir futbolcunun yeri galatasaray değildir.