# Semih Şentürk

Cevap: # Semih Şentürk

Gelmesin aman aman, o bir fenerli.

necati geldi gibi semihi alcağımızı sanmıyorum

bakın burdan açık ve net söylüyorum : bu adam bize gelirse her maç yuhalarım isterse bir sezonda 100 gol atsın...

semih fenerli olması dışında gayet beyfendi,sportif açıdan başarılı ve efendi bir oyuncu.Oldukça mütavazi bir hayatı var ve sadece futboluna bakıyor,bu açıdan saygımı kazanan bir oyuncu.Bize gelirse kesinlikle iş yapar diyorum,heleki ardada kalırsa terim ile beraber yeniden doğar ve fenerde çok pişman olur ama zor transfer ,aysal semihi alırsa fener çok büyük prestij kaybeder dolayısı ile semih gelirse şöyle yaparız ederiz demenin mantığı yok,semih gelirse bizde çok iş yapar,heleki drogbada gelirse coşar semih ama biz at gözlükleri ile bakmaya devam ediyoruz..semih şentürk bana göre necatidende iyi bir forvet ama değerlendirilemiyor,adam hem forvet hemde forvet arkası oynayabiliyor..

amaç; Galatasaray a gelecek oyuncunun bazı kriterleri taşıması gerektiğini protesto ile göstermek. geçmişte Galatasaray a söylemediği laf kalmayan, Galatasaray kaptanına küfür eden, kavga eden bir adamı istemiyorum, istemiyeceğim.

bunları aşmamız lazım artık..arda boşda kalsa aziz yıldırım arda semihe küfüt etti yumruk attı diye teklif etmezmi yani?

ayrıca geçmişde fenerden gelipde adam gibi top oynayan çok oyuncu oldu ama fenere gidenleride gayet iyi biliyoruz.Sözüm ona adamın biri şampiyon oldu ama geçmişde bizde yaşadığı şampiyonluğun hazzını tadamadı fenerde,Galatasaray çok farklı bir klüp ama anlayana..

amaç; Galatasaray a gelecek oyuncunun bazı kriterleri taşıması gerektiğini protesto ile göstermek. geçmişte Galatasaray a söylemediği laf kalmayan, Galatasaray kaptanına küfür eden, kavga eden bir adamı istemiyorum, istemiyeceğim.

Ozaman Kazım gol atıncada yuhlaman lazım.Bırakın bu işleri adam bak takır takır topunu oynuyor Kazım.Semihte gelirse bizim armamız için oynuyacak fb için değil.

Galatasaray kaptanının saha dışındaki en iyi arkadaşı olduğunu biliyormusun peki?

Ozaman Kazım gol atıncada yuhlaman lazım.Bırakın bu işleri adam bak takır takır topunu oynuyor Kazım.Semihte gelirse bizim armamız için oynuyacak fb için değil.

itiraf etmeliyimki kazım ilk geldiğinde ne işi var demişdim bizim kulüpde ama yapılan ciddi anlaşma ve kendine çeki düzen vermesi ile şu rezil sezonda bişeyler yapmaya çalışdı kazım ve terimle beraber bakın görün ilk 11i nasıl zorlayacak kazım,gözden kaçırıyoruz belki ama kazım bu sezon joker oyuncumuz olacak,beni çok şaşırttı kazım helal olsun diyorum inşallah bozmaz kendini,semihinde gelmesi halinde yabancılık çekeceğini sanmıyorum ama bence çok iyi iş yapar semih,terimde ona gerekli şansı verir,hatta şunu iddia edebilirimki semih gelirse elmander yedek bile kalabilir,ciddi bir oyuncu semih bu anlamda..

s......n gitsin

aman allaha yakin ama bizden uzak olsun.

Sırf Fenerin bir silahını yok etmek adına transfer edilmeli. Ki zarar bir kenara katkı saglar. 27 yasında yerli santrafor.

ANTUTLARDA KALMAYAÇAĞI KESİN GİBİ emnikede geline 3.forvet durumunu düştü nerdeyse bende depotivoya gitçek

Geri
Üst Alt