- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Cevap: # Semih Şentürk
Ohhh iyi o zaman direk KILIT.
Ohhh iyi o zaman direk KILIT.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar son durum ne niye bu konu bu kadar güncel
Nasıl bedava Semih ? Tff'nin sitesinde sözleşmesi 2011'de bitiyor diye yazıyor.
Turkspor'un haberinden dolayı
Ipswich kadrosundan cikarilmis mi?![]()

Nasıl bedava Semih ? Tff'nin sitesinde sözleşmesi 2011'de bitiyor diye yazıyor.
semih gelip seni şampiyon yaparsa ne düşüneceksin servetide istemiyodu kimse ne oldu 2008 de nası canını dişine takarak oynadı zihniyeti değiştirin biraz![]()
Zihniyetini Sen Değiştir Ben deil. Semih'le gelecek Şampiyonluğu istemem ben zaten rahat ol. Her Şey Futbol Deil. Biraz Ahlaki değerlerede önem vermek lazım.Bugun yarın Tuncay'ıda isterseniz siz.
Zihniyetini Sen Değiştir Ben deil. Semih'le gelecek Şampiyonluğu istemem ben zaten rahat ol. Her Şey Futbol Deil. Biraz Ahlaki değerlerede önem vermek lazım.Bugun yarın Tuncay'ıda isterseniz siz.
Bizim futbolcularımız çok mu ahlaklı? Benim ahlaklı diyebileceğim Kewell,Balta ve Neill var.Topal vardı o da gitti.
bide febe dekileri saysana![]()
https://www.youtube.com/watch?v=v6SKm5-ox8k&feature=related[HTML]
Ne günlerdi be
Bizim futbolcularımız çok mu ahlaklı? Benim ahlaklı diyebileceğim Kewell,Balta ve Neill var.Topal vardı o da gitti.
Facebook GALATASARAYIMIZIN GAZETESİNDE semih ile 3 yıllık 1.200.000'a anlaştığımız söyleniyor...
Emre ? Volkan? Lugano? Bilica? Yanında Melek kalır bizim oyuncular rahat ol sen. Her şey futbol deil. Semih Dediğiniz adam 2 yıl öncesi Takım Kaptanına yumruk atan adam Çirkefin önde gideni adam.Ayrıca her defansında Fenevli olduğunu söylüyor. Nasıl İçinize siniyor Böyle adamlar merak ediyorum. Ali samiyende Taraftarlarımza Yaptığı Sus İşareti Hala aklımda. Gelmesin Genç Semih falan. Ayrıca Benim Futbolcularım Melektir Fenerlilerin yanında.