# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Ohhh iyi o zaman direk KILIT.

Sadece Turkspor değil Zaman ve Fotomaç da o tipte haber yaptılar.Hepsi birbirinden güvenilir kaynaklar. :)

Facebook GALATASARAYIMIZIN GAZETESİNDE semih ile 3 yıllık 1.200.000'a anlaştığımız söyleniyor...

semih gelip seni şampiyon yaparsa ne düşüneceksin servetide istemiyodu kimse ne oldu 2008 de nası canını dişine takarak oynadı zihniyeti değiştirin biraz;)

Zihniyetini Sen Değiştir Ben deil. Semih'le gelecek Şampiyonluğu istemem ben zaten rahat ol. Her Şey Futbol Deil. Biraz Ahlaki değerlerede önem vermek lazım.Bugun yarın Tuncay'ıda isterseniz siz.

Zihniyetini Sen Değiştir Ben deil. Semih'le gelecek Şampiyonluğu istemem ben zaten rahat ol. Her Şey Futbol Deil. Biraz Ahlaki değerlerede önem vermek lazım.Bugun yarın Tuncay'ıda isterseniz siz.

Bizim futbolcularımız çok mu ahlaklı? Benim ahlaklı diyebileceğim Kewell,Balta ve Neill var.Topal vardı o da gitti.

semih ne ahlaksızlık yaptı sana? gol mü attı? atacak herhalde işi o eğer olay gol atması ise...

her hangi bir yerde semih'in Galatasaray ile ilgili ağzından saçma sapan şeyler çıkıtğını ne gördüm ne de okudum... ama varsa böle bişeyler paylaşırsan sevinirim...

bun mantığa göre mehmet aurello da gelmesin... veya emre aşık'ı neden aldık o da fenerde oynamıştı...

HTML:
https://www.youtube.com/watch?v=v6SKm5-ox8k&feature=related[HTML]

Ne günlerdi be

Bizim futbolcularımız çok mu ahlaklı? Benim ahlaklı diyebileceğim Kewell,Balta ve Neill var.Topal vardı o da gitti.

Emre ? Volkan? Lugano? Bilica? Yanında Melek kalır bizim oyuncular rahat ol sen. Her şey futbol deil. Semih Dediğiniz adam 2 yıl öncesi Takım Kaptanına yumruk atan adam Çirkefin önde gideni adam.Ayrıca her defansında Fenevli olduğunu söylüyor. Nasıl İçinize siniyor Böyle adamlar merak ediyorum. Ali samiyende Taraftarlarımza Yaptığı Sus İşareti Hala aklımda. Gelmesin Genç Semih falan. Ayrıca Benim Futbolcularım Melektir Fenerlilerin yanında.

Emre ? Volkan? Lugano? Bilica? Yanında Melek kalır bizim oyuncular rahat ol sen. Her şey futbol deil. Semih Dediğiniz adam 2 yıl öncesi Takım Kaptanına yumruk atan adam Çirkefin önde gideni adam.Ayrıca her defansında Fenevli olduğunu söylüyor. Nasıl İçinize siniyor Böyle adamlar merak ediyorum. Ali samiyende Taraftarlarımza Yaptığı Sus İşareti Hala aklımda. Gelmesin Genç Semih falan. Ayrıca Benim Futbolcularım Melektir Fenerlilerin yanında.

ayrıca samiyendeki maçta habire orasını burasını tutup yerlere attı kendini yedek kalmış adam kendini göstereceğine yada rakip sahada top saklayacağına hakemden faul dileniyor benim şahsi fikrim gelmesini istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt