# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

*** de hemen haberi geçmiş off off. :)

Yok 2. değil 22. sınıf numaraları.

Sen kendini böyle mutlu et. ;) :o

Semih'in ben sert faullerini gördüm.

Fakat kasıtlı yaptığını görmedim, yapacağınıda sanmıyorum.

Sert faul yapanlar karaktersiz oluyorsa o zaman karakterli futbolcu o kadar azki. :o

aman aman aman cevaplara bak 22miş, mutlu olacak mışım falan :tiphat: hiç yanıltmıyosun beni değirmen gibi çevirmeye devam..

Sen daha olayları idrak edememişsin. Ben sert faulden bahsetmiyorum. Adam kasti, rakibini bitirmek pahasına yaptığı hareketlerden bahsediyorum..Adam etrafa şirin gözüküp saha içinde cin oluyo diyorum. Ardayla haklı yada haksız kavga ediyo sonra aaa o benim kardeşim yaa diye kıvırabiliyo. Ama anlayan tabii.. Takıl sen böyle

Laf cambazlığı yapmıyorum.Herkese o kadar kolay karaktersiz diyorsun ki merak ettim.Bu yaptığın dedikodudan başka bir şey değil.Birinin arkasından konuşup atıp tutmak vs..

Ben gördüğümü söylüyorum. Benim analizime göre bu adam karaktersizdir. Keitada öyledir. Sen beğenirsin yada beğenmezsin. Önemli olan sen benim hiç bir hareketimi gördün mü yada muhabbet etin mi karakter sorgulamasına kalkışıyosun ?

Baros ve Batdal var şuan.Pektemek de alınır üstüne bir de Semih gelirse abartı olmaz mı biraz? Tek forvet oynuyoruz 3 adam yeterli olur bence.

Semihe bende karaktersiz çirkef demişimdir ama şu lafı asla etmem bize yakışmayan bir oyuncu karaktersiz çünkü demem(sanki bizim takımda hep efendiler varda) çünkü her takımda karaktersiz oyuncular vardır olacaktır da bizde de şu an var

Semih neden çirkeftir

Ekrem dağa Bjk maçında dirsek atmıştır

2-1 yendiğimiz olaylı kupada arkadan Servet çetine bilerek tekme atmıştır kesinlikle kırmızı görmeliydi

Fbnin 2-0 yendiği ve semihin bize gol attığı maçta song topa vurduktan sonra makasa almıştır ve sarı görmüştür

Aynı faulü Barış özbeke yapmıştır

Semih her Gs maçında topa yetişemediğini anladığı pozisyonlarda inanılmaz sert fauller yapmıştır.

Semih ardaya vurmuştur.Maç içerisinde olabilir dersiniz doğaldır ama maçtan sonra gidip de ilk Arda bana vurdu derse yalancıdır karaktersizdir.

Semih her maç rakibe bir yerini dayayıp sahtekarca fauller kazandırmış bir oyuncudur.Özellikle bu sene sonradan oyuna girdiği tüm maçlarda kendini yerlere atmıştır haksız fauller kazandırmıştır faulü kendisi yaptığı halde penaltılar kazandırtmak istemiştir.

En son ki bjk derbisinde tellonun hiç bir yeri semihe gelmemişken kornerin orada kendine yumruk gelmiş gibi yere atmıştır

Semih efendi falan değildir ama gelirse de gelir iyi oyuncu alternatif olur..Forumun birinde görüldüğü gibi

Keita--------Baros

Semih

Baros Henry gibi görev alabilir falan :)

Semihe bende karaktersiz çirkef demişimdir ama şu lafı asla etmem bize yakışmayan bir oyuncu karaktersiz çünkü demem çünkü her takımda karaktersiz oyuncular vardır olacaktır da bizde de şu an var

Semih neden çirkeftir

Ekrem dağa Bjk maçında dirsek atmıştır

2-1 yendiğimiz olaylı kupada arkadan Servet çetine bilerek tekme atmıştır kesinlikle kırmızı görmeliydi

Fbnin 2-0 yendiği ve semihin bize gol attığı maçta song topa vurduktan sonra makasa almıştır ve sarı görmüştür

Aynı faulü Barış özbeke yapmıştır

Semih her Gs maçında topa yetişemediğini anladığı pozisyonlarda inanılmaz sert fauller yapmıştır.

Semih ardaya vurmuştur.Maç içerisinde olabilir dersiniz doğaldır ama maçtan sonra gidip de ilk Arda bana vurdu derse yalancıdır karaktersizdir.

Semih her maç rakibe bir yerini dayayıp sahtekarca fauller kazandırmış bir oyuncudur.Özellikle bu sene sonradan oyuna girdiği tüm maçlarda kendini yerlere atmıştır haksız fauller kazandırmıştır faulü kendisi yaptığı halde penaltılar kazandırtmak istemiştir.

En son ki bjk derbisinde tellonun hiç bir yeri semihe gelmemişken kornerin orada kendine yumruk gelmiş gibi yere atmıştır

Semih efendi falan değildir ama gelirse de gelir iyi oyuncu alternatif olur..Forumun birinde görüldüğü gibi

Keita--------Baros

Semih

Baros Henry gibi görev alabilir falan :)

Bir adam yaptığının arkasında duracak, o da yok bunda..

Ama katılmadığım tek bir şey var o da baros. O karaktersiz değil çirkef.. (saha içinde tabii)

Valla arkadaşlar boşuna tartışıyoruz.Alınacağı varsa yönetim bizden fazla düşünmüştür.Sonuçta biz ne diyersek diyelim transferleri yapanlar onlar.

Saha içinde çirkef olan birçok oyuncumuz olmuştu.Fener takımının genelinde olduğu için Semih'e yansıması normal.Yoksa diğerlerine göre efendi bir adam.Tabii ben gelmeyeceğini düşünüyorum.

semih gelirse susarız destekleriz arkadaşlar o formayı giyen herkesi bağrımıza basarız böyle yapmalıyız yıl 2010 olmuş böle düşüncelerdende vazgeçelim artık

Türkspor Allah seni bildiği gibi yapsın.Forumda huzur bırakmadın.=)

Alınırsa şayet her profesyonel futbolcumuz gibi sahip çıkarım çıkmasına ama lütfen, ben Galatasaraylıyım diyip antipatikleşmesin. Atacağı gollerle sevindirsin bizi, bize şirin gözükerek değil.

Alınırsa şayet her profesyonel futbolcumuz gibi sahip çıkarım çıkmasına ama lütfen, ben Galatasaraylıyım diyip antipatikleşmesin. Atacağı gollerle sevindirsin bizi, bize şirin gözükerek değil.

ha işte bu abicim böle olmalı zaten :b5:

Daha Şimdiden Birbirine Düştü Millet. Genç Semih için. Gelmiyecek bu adam benim içim rahat Bizim Yönetimiz Almaz Semihi falan. Kalsın Yerinde Gelmesin.

Semih iyi oyuncu ama,bence bizim takıma yakışmaz.Ben Fenerbahçe'den Gökhan Gönül'ü bile istemem şu an açıkçası.Ki kendisinin Galatasaray'lı olduğunu bilmeme rağmen eskiden.

2010 - 2011 | Semih Şentürk

Galatasarayımız sezon ortasında sözleşme sıkıntısı yaşayan milli oyuncu Semih Şentürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve uzatmaması nedeniyle bir süre gündemden düşmeyen, ezeli rakibimizde ciddi sıkıntılar yaşayan Semih ile daha evel üç (3) kez görüşülmüştü. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile görüşen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Semih Şentürk'e oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle "nöbetçi golcü" lakabı takılmıştı. Milli oyuncunun takımı ile sözleşmesi bu sezon 30 Mayıs tarihinde sona eriyor.

Semih Şentürk'ün yakın zamanda imza atması kimseyi şaşırtmasın..

Fosssssa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt