Kaan Küçükyılmaz
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.056
- 0
- 1.306
Cevap: # Semih Şentürk
Çok iyi oldu bu forvetteki sorunu halletik..Sıra geldi orta sahaya
Çok iyi oldu bu forvetteki sorunu halletik..Sıra geldi orta sahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2010 - 2011 | Semih Şentürk
Galatasarayımız sezon ortasında sözleşme sıkıntısı yaşayan milli oyuncu Semih Şentürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve uzatmaması nedeniyle bir süre gündemden düşmeyen, ezeli rakibimizde ciddi sıkıntılar yaşayan Semih ile daha evel üç (3) kez görüşülmüştü. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile görüşen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Semih Şentürk'e oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle "nöbetçi golcü" lakabı takılmıştı. Milli oyuncunun takımı ile sözleşmesi bu sezon 30 Mayıs tarihinde sona eriyor.
Semih Şentürk'ün yakın zamanda imza atması kimseyi şaşırtmasın..
Fosssssa
aman aman aman cevaplara bak 22miş, mutlu olacak mışım falan :tiphat: hiç yanıltmıyosun beni değirmen gibi çevirmeye devam..
Sen daha olayları idrak edememişsin. Ben sert faulden bahsetmiyorum. Adam kasti, rakibini bitirmek pahasına yaptığı hareketlerden bahsediyorum..Adam etrafa şirin gözüküp saha içinde cin oluyo diyorum. Ardayla haklı yada haksız kavga ediyo sonra aaa o benim kardeşim yaa diye kıvırabiliyo. Ama anlayan tabii.. Takıl sen böyle
onu sen başlattın. önce kendi üslubuna bak.
elinde silme tuşuyla mı haklı olduğuna karar vereceksin, sil o zaman![]()
Üslubumda bir terslik göremedim ben.
Buyur açıkla.
Silmemi istemişsin, silmemi istediğin mesajı neden yazarsınki ?
Neyse kırmayayımda editleyeyim mesajını.![]()
üslubundaki terslik, cevap verecek bişey bulamayınca yaaa cevap verme gereği duymuyorum gibi 2. sınıf yollara başvurmandır.. Bende sonra senin gibi olmaya karar verdim.. Herşey karşılıklı![]()
Silme olayına gelince ; elinin altında silme tuşuyla dünyaya hükmettiğini zannetmendir. Sen bana laf sokacaksın ben cevap verince sileceksin sonra aaa ben haklıyım istediğim gibi silerim diye kendi kendini tatmin edeceksinBunu demek istemiştim ama bunu bile ilk yazmamda anlayamadın
Eee sil noolacak..
Sorun senin üslup kadar basit bir kavramı bile anlayamamanda.
Ve cevap yazma sileceğim dememe rağmen yazıp, onuda anlamamanda.
Millete maçta yaptığı hareketlerle karaktersiz diye iftira atmanda.
Burdan anladımki karaktersizlik kavramını bile anlamışsın demekki.![]()
Asıl sorun senin bu yaşa gelmene rağmen halaa üslubun ve karakterin ne anlama gelmediği bilmemendir![]()
Sen cevap hakkı veriyosun bende cevap yazıyorum. Sonra cevap verince silmeye kalkışıyosun, yazdığımı silmekle tehdit ediyosun. Eee bende diyorum sil o zaman. Anca kendini böyle tatmin edersin..
En acısı da üstüne basa basa adama niye karaktersiz dediğimi anlayamamandır![]()

Yedi sülalen fossssssssss fosssa yedi sülalen..
kendinde misin
baris cenk akkaya
fossa
turkspor
bunlar acikladi transferleri ya hep beraber kral olacaklar yada rezil olacaklar.