# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Tek santrafor oynayabilecek bir adam iyi gider de senin dediğin gibi az maliyetli bir adamı bulmak da zor iş. Kris Boyd iyi giderdi diyorum.

Mesele yabanci ise, o is kolay. Ama zannetmem kontenjani yabanci bir yedek santraforla doldururlar. Bu yuzden Halil'de israrciyim.

Zavon Hines: Yaşı 20, sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Bu oyuncuyu kısaca tanımlamak gerekirse; Nonda'nın sprinter versiyonu gibi birsey. En fazla 3 seneye kadar cok rahat üzerinden çift haneli rakamlar yapılabilecek bir oyuncu. Usain Bolt'un da hemşosu olur bu arada.

Diyecegim o ki; cakmak'la kibrit'le ugrasacagımıza, Hines gibi bir genc yetenegi alıp hem kendisinden yararlanıp hem de üzerinden para yapalım.

0ED5CC33-CFE6-FD69-551692E3FBC4A1E9.jpg

Veya;

bosellimaurogol3.JPG

Mauro bu sene Carrusca sayesinde takip etmeye basladıgım bir oyuncu.

24 yasında ve 1.81 boyunda. Fazla uzun olmayan boyuna ragmen ortalamadan uzun defans oyuncularından daha fazla havaya sıcrama özelligine sahip biri. Müthis top teknigi olan, hızlı ve hava toplarında yoktan pozisyon var eden cok yönlü bir golcü.

Gerek mevcut kadromuzda alternatif bir santrafor, gerekse de Keita'nın yoklugunda sag veya sol kanatta rahatlıkla kullanabilecegimiz bir joker.

Bunun yanında Galatasaray'da yapacagı bir patlamada Avrupa'nın kalbur üstü, hatta basa oynayan kulüplerini pesinden kosturacagına eminim.

Mauro'nun Barca'ya attıgı gol.

YouTube - Estudiantes vs Barcelona 1-2 Boselli GOAL

arkadaşlar askerlik sorunu var diye okumuştum ama antuya güven olmaz bu konu hakkında bilgisi olan var mı yani bir tumer metin vakası olur gibi

Semih'in askerlik sorunu varsa o yastaki her futbolcunun vardir

yahu adam 21 gol atmis 2006 da

yalanmi bu? espnde bu hata olursa artik ne bilim

ama dogruysa tezimin dogrulugu yolunda ilerlerim:)

işte bu senin kendi tezini çürütüyo

adam tam 4 sene önce 21 gol atmış tamam

sonra düşüşe geçmiş

40 maç 50 maç bile oynamış 10 golü geçememiş

bariz düşüşte

geçiniz...

antuda neler donuyor bu konuda bilgisi olan varmi acaba ? onlarinda duyumlari saglam oluyor transferlerde giden ve gelenlerde

halil düşüşte falan değil adamı sol tarafta oynattılar paso:o,o da sonradan girdi çok maçta

işte bu senin kendi tezini çürütüyo

adam tam 4 sene önce 21 gol atmış tamam

sonra düşüşe geçmiş

40 maç 50 maç bile oynamış 10 golü geçememiş

bariz düşüşte

geçiniz...

yahu yazip mi vereyim ben tezimi dogruluyor diyorum sen curutuyor diyorsun

ben diyorumki dogru ortami bulursa bu adam boyle extraordinary bir istatistikle gelebilir diyorum bence yetenekli diyorum

sen bana

1- yanlis istatistikle geliyorsun

2- ne dedigimi anlamamdigini ispat ediyorsun

ispanya gol kralı armut çıkarsa

alman ortalama topcusunun halini düşünmek bile istemiyorum

niye macera arıyoruz bu ligde aldığı az sürelere rağmen leblebi gibi gol atan semihi alalım...

Olay gol atmak degil, sayet gol atmak olsaydi bir kac sene oncenin dunya gol krali Suazo hala Meksika liginde surunuyo olmazdi. Birazda oyuncu ozelliklerine bakmak lazim. Baros, depar atar, top saklar, sut ceker, defans arkasina kosular yapar, gerektiginde kanatlardanda bindirme yapar, hiziyla arkadaslarina alan acar pozisyon yaratir. Bu ozelliklerin cogunlugunu iyi kotu barindiran Halil Altintop'tur, Semih degil.

Daha oncede yazdim; bize sonradan girip gol atacak oyuncu degil, takimin bir numarali santraforu olmadigi zamanlarda onu minumum derecede araticak bir adam lazim. Bu kesinlikle Semih olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt